2777
2789
عنوان

حذف سمپاد

352 بازدید | 14 پست

آيا در مورد مصوبه مجلس مبني بر حذف مدارس سمپاد چيزي شنيده ايد مي دانيد براساس اين مصوبه از سال بعد مدارس تنها به دو بخش دولتي و غير انتفاعي تقسيم خواهند شد

اگر شما هم حامي مدارس سمپاد هستيد لطفا اعتراض خود را در گوگل فرم ثبت نماييد تا شايد به گوش شوراي نگهبان برسد و تاييد نشودhttps://docs.google.com/forms/mMESzprgeBjiJRye6

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس موافق هستيد كه مدارس سمپاد دولتي بشن و فقط اون دسته اي كه پول كافي دارند تا هزينه غير انتفاعي رو بدن برن اونجا تحصيل كنند بنظرتون اين مصوبه بيش تر به نفع بچه هاست يا موسسين مدارس غير انتفاعي؟

منم موافق حذفشم

بجز فشار روانی به دو قشر پرتلاش و کم‌تلاش چیزی در بر نداره

فقط مباحث اضافی که حس احمق بودن رو به دانش آموزا غالب میکنه تو مدارس تیزهوشان تدریس میشه که در نهایت تینیجرای بی اعتماد بنفس و افسرده تحویل میدن!

همچنین کلی دلیل دیگه واسه موافقتم با حذف سمپاد دارم

اگه تاپیکامو میبندم به خودت نگیر. میبندم پشه نیاد

مخالف نیستم

نخبه پروری برای بچه‌ها چیزی جز استرس به همراه نمیاره. نخبه پروری خیلی وقته تو دنیا منسوخ شده چون کار فاشیستیه. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
پس موافق هستيد كه مدارس سمپاد دولتي بشن و فقط اون دسته اي كه پول كافي دارند تا هزينه غير انتفاعي رو ...

خود مدارس سمپاد هم شهریه گزاف دریافت میکنن‌. خیلی ها از عهده شون بر نمیان

اگه تاپیکامو میبندم به خودت نگیر. میبندم پشه نیاد

من 6 دوره شاگرد اول سمپاد استان بودم تهش میگم اسکول بازی بود جنگ اعصاب حیف اون وقتایی ک بیخود رفت حیففففف واسه روزایی ک گایتون و سولومون رو جویدم برای المپیاد های چرت و پرت دمشون گرم فقط کاش پولی نکن مدارسو مردم بخدا ندارن ی دفتر 15 تومنه

دیگران چقد مهمن مگه ک نظراتشون مهم باشه
پس موافق هستيد كه مدارس سمپاد دولتي بشن و فقط اون دسته اي كه پول كافي دارند تا هزينه غير انتفاعي رو ...

هیچ چیزی به نفع مردم متوسط نیست.نه این موضوع نه چیزهایی که در آینده مطرح و تصویب خواهند شد

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

خوبه يك كمي واقع بينانه نگاه كنيم وقتي شهريه مدارس غيرانتفاعي رو با مدارس سمپاد مقايسه كنيم و در مقابل دلسوزي و تلاش اولياي مدارس سمپاد رو ببينيم شايد بهتر بتونيم قضاوت كنيم من تجربه چند مدرسه به نام چه دخترونه و چه پسرونه غير انتفاعي تهران را داشتم در مقابل برنامه ها يسمپاد رو هم از نزديك ديدم نمي گم اشكال وجود نداره معلوم كه جاي بهتر شدن دارند ولي هميشه بايد ديد در مقابل هزينه اي كه ميشه چي بدست مي آريم

ماحصل نخبه پروری می‌شه نخبه کشی 👏👏

بخدا نه ک بخوام از خودم تعریف کنم ولی تا دوم دبیرستان اصلا رو کتابم باز نکردم قشنگ دو سه سطح بالاتر از بقیه بودم هر جا میرفتم جنگ رو نفر دوم بود چون میدونستن اول منم ضرب سه رقم در سه رقمو از ماشین حساب جلو تر میزدم تهششش چی شد معلما چون ازشون غلط درمیاوردم باهام بد افتادن دختری ک باتمام وجود دوسش داشتم ولم کرد با ی پسر ک باباش پول داشت چرخید بیخیالم شد درسم افت کرد اونقدر تحقیرم کردن تهمت زدن فامیل دوست اشنا غریبه سه ماه ب کنکور مونده بود برگشتم خوندم  حتی بابامم قبولم نداش درد از این بالاترنیس رتبم اومد هیچکی فکرشو نمیکرد الان الکی مهربون شدن همشون برن گمشن حالا دختره اومده هعی موس موس میکنه الان همه چی دارم یعنی همه چی زندگیمو ساختم نمیگم خیلییی خرپولم ولی مغازه میرم ابایی ندارم از تنهاییم لذت میبرم بقیه اصلا برام مهم نیس ب قول یاس ( روز بودم شب شدم رود بودم سد شدم خوب بودم رد شدم بد شدم) تو بدترین روزای زندگیم ب خودم قول دادم ک روزی رو بسازم ک ادمایی ک تحقیرم کردن برن اینور اونور بگن فلانی ی زمان با من 4 تا کلمه حرف زده از اموزش و پرورشم متنفرم از نگه داشتن ادم تا  ساعت 3 از خوندن ی مشت اراجیف اخه ب من چه ک ملخ آرواره داره یا نه ب من چه ک انتگرال ماتریس امار خازن مقاومت مدار کوفت زهر مار همیشه کمبود امکانات داشتیم چقد پول میدادیم تهش زمستون شوفاژا خاموش یخ میزدیم نیمکتا غیر استاندارد ماژیک کچ و ... رفیق و فامیل و اینام چرته فقط خانوادت رفیق ماشین زیرپات رفیق زمینی ک ب اسمته رفیق پول توی کارتت رفیق ساعت چند میلیونی رو دستت تا چشم بقیه رو دربیاره چه قبول کنیم یا نه حقیقت اینه مهم نیس بیل گیت باشی مهم اینه بیل گیت پولدار باشی وگرنه الان بیل گیت معلوم نیس کجا باید کار میکرد تا از گشنگی نمیره

دیگران چقد مهمن مگه ک نظراتشون مهم باشه
خوبه يك كمي واقع بينانه نگاه كنيم وقتي شهريه مدارس غيرانتفاعي رو با مدارس سمپاد مقايسه كنيم و در مقا ...

شاید تهران اینطوری باشه

من تو سمپاد پارساباد استان اردبیل درس خوندم

دومین وردودی این مدرسه بودم !ینی سالی ک وارد سمپاد شدم دومین سال تاسیس این مدرسه تو شهرستان ما بود

برعکس نمونه دولتی که سالها تو شهرستان ما بود و اسم و رسمی برای خودش داشت.تاکیدشون فقط تو چادر پوشیدن  سر صف بود!اگ نداشتی نمیتونستی بری تو کلاس

انگار همه بلبلای انگلیسی دارن یه کتاب اوردن تدریس کنن که الان بعد فارق التحصیل شدن میتونم بخونمش!چون نمونه دولتی جاشو پیدا کرده بود معلمای خوبی داشتن درحالیکه تیزهوشان کسی راضی نبود بیاد هرچی معلم چرت بود اوردن!!!

کل شهرستان ما ی معلم خوب زیست داره که اونم اقاست ولی اوردن معلم اقا برا تیزهوشان وقتی معلم زن هست غیرقانونی بود و مدیر اجازه این کارو نداشت!این شد ک چهارسال از زیست چیزی نفهمیدیم!

روزای اول دبیرستان ب پدرم گفتم منو ببر نمونه دولتی گریه کردم ولی چقدر دعوام کردن!!هیچوقت نفهمیدن اگ همون موقع راضی میشدن الان موفق بودم!

مشکل میدونی کجاست؟!این سیستم کلا غلطه!سیستم اموزشی..اداری...مالیات....بهداشت و سلامت همه چی!تو این مملکت هیچ چیز درست نیست 

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)

شاید تهران اینطوری باشه من تو سمپاد پارساباد استان اردبیل درس خوندم دومین وردودی این مدرسه بودم !ی ...

من هم با نظر شما موافقم ممنون كه وقت گذاشتي و نظرت رو گفتي من هم ميگم با  شرايط الان اين مدارس مي تونند در مقايسه با سايرمدارس كساني كه علاقه داشته باشند انتخاب مناسبي باشه