2777
2789
ممنون از نظرت دوستم ولی خب از کلمات بهتر برای عنوان کردن نظرتون استفاده کنین قشنگ تره 😊🌹

چون هنوز اسم بچتو نزاشتی تموم سعیمو کردم نظرتو عوض کنی چون  نچسبه اسمش دلم واس بچه سوخت 🙄

شاید تو مازندرانی نیستی واست جالب اومده، ولی به نظرم اصلا قشنگ نیس، تینار یعنی تنها معنی خوبیم ندار ...

ممکنه اره 👍🏻 مرسی از نظرت عزیزم♥️😍

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب نیست واسه پسر بیشتر شبیه اسم دخترونه هست. بعدم ببین اصلا شناسنامه میدن یا نه.

اره عزیزم ظاهرش شبیه تینا و ایناس ولی خب چون تاحالام نشنیدم خاص بود بنظرم.و من اصلا هنوز اقدام هم نکردم برا بارداری😁 مرسی بازم😘😘

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
چون هنوز اسم بچتو نزاشتی تموم سعیمو کردم نظرتو عوض کنی چون  نچسبه اسمش دلم واس بچه سوخت 🙄

متوجهم عزیزم کامنتارو بخونی متوجه میشی من اصلا باردار نیستم😬 کلا گفتم کامنتاتو قشنگ تر بیان کنی خیلی قشنگتره♥️😊

اگه خیلی دوسش داری بزار چون هر چی انتخاب کنی مورد  پسند خیلی ها نیست

عزیزم دقیقا👍🏻♥️مرسی از نظرت گلم ولی من هنوز باردار و بچه دار نیستم😘😘😘