2777
2789

مصرف کننده چی؟

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی از نزدیکانم بود البته یه مدت پیش.یادمه اون موقع ها داشتم دیووووونه میشدم و فشار روم بود اما کمکش کردم ترک کرد

متخصص تغذیه هستم😊                                         پیج من در اینستاگرام: green1diet@

من دیدم، خوب هم باهاش کنار اومده زنش، تازه سه تا بچه هم داره ازش، یه هزاری هم خرج زن و بچش نکرده، زنه هم بیکار بوده و به بچه ها گرسنگی داده، بی آبرویی کشیده، ولی حاضر نشده ازش جدابشه، 

شیشه و هرویین  جدیدا فقط هرویین

خوب بیین دو حالت داره 

۱. اینکه واقعن نمیتونی تحمل کنی و اینقد توانایی و قدرت داری ک بخوایی بکشی بیرون از اون زندگی 

۲. ب خاطر یه سری از مسایل حالی مالی یا خانوادگی باید بمونی 

ولی شرایط آدم ها با هم فرق میکنه، بنا ب شرایط افراد متفاوت هست 

من دیدم، خوب هم باهاش کنار اومده زنش، تازه سه تا بچه هم داره ازش، یه هزاری هم خرج زن و بچش نکرده، زن ...

زنه خود آزاری دوست داره !!! بچه های بی گناه رو واسه چی دنیا میاره 

نمیدونم نمیشه کسی رو قضاوت کرد 

خوب بیین دو حالت داره  ۱. اینکه واقعن نمیتونی تحمل کنی و اینقد توانایی و قدرت داری ک بخوایی بک ...

دیگه نمیتونم درسته خونه داره ماشین داره ولی بیکاره شرایط مالی واسمون سخت میشه حتی واسه غذا،هیچ محبتی ازش نمیبینم سرخورده شدم سرزنش میشم بخاطر مصرفش کم محلی اطرافیان 

خودم هم بیکارم فقط میشه مهریه رو گرفت از طرفی ی بچه دارم 

از طرفی دلم به حال خودم میسوزه سی سالم نشده ولی زندگی نکردم همش مشکلات 

زنه خود آزاری دوست داره !!! بچه های بی گناه رو واسه چی دنیا میاره  نمیدونم نمیشه کسی رو قضاوت ...

اگر رازش را فهمیدم حتما یه تاپیک میزنم و میگم ولی برا خومم سواله، 

البته الان 50 سال به بالا داره، یه یارانه هم که میگیره، شوهره ازش میگیره خرج میکنه، تازه مادرشوهره هم همیشه  از زنه طلبکاره،، واقعا بیچاره بچه هاش