2777
2789
شما هم برای تاثیر پذیری منفی میگین؟ 

دختر من کلاس دومه تا حالا از مهدش یا کلاس اول یک بار نشده کسی از رفتارش ناراضی باشه ، تعریف از خود نباشه همشم مثالش میزدند ولی الان مدرسه قبلیش بسته شد این جدیده ، معلم جدید تازه توی مدرسه غیر انتفاعی بخاطر حرف زدن با بغل دستی بچمو از کلاس پرت کرد بیرون برد دفتر اشکشو در اورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من کلاس دومه تا حالا از مهدش یا کلاس اول یک بار نشده کسی از رفتارش ناراضی باشه ، تعریف از خود ن ...

خاک عالم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ولی امروز خودش میگفت عذاب وجدان دارم 

خب میگفتی یه بار جلوی همه بچه ها از بچه دلجویی کن از دلش در بیاد 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

کارش بد بوده ولی اینکه شما فقط بخواین به خاطر این مسئله به آموزش در خانه فکر کنید حساسیت بیش از حده

باید به معلمش تذکر میدادی دحتر من خودش مظلومه و اهل شیطنت و حرف گوش نکنی نیست بهش تذکر میدادین کفایت میکرد بچه رو حیه ش حساسه ممکنه تا مدتها به خاطر این رفتار از درس و مدرسه زده بشه

دیگه با این تذکر حساب کار دست معلمش میومد

کارش بد بوده ولی اینکه شما فقط بخواین به خاطر این مسئله به آموزش در خانه فکر کنید حساسیت بیش از حده ...

فقط بخاطر این مورد نیست ،اگر از معلم و مدرسه توی بقیه زمینه ها راضی بودم هیچوقت به این کار فکر نمیکردم