2777
2789
عنوان

سقط کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 45 پست
هفته 4 هستم  یعنی بودم  ازم تاحالا 4تا تیکه بزرگ افتاده این سری اخره یه جوری بود اصلا بعد ...

خب احتمالا افتاده پس 

.از خودت مراقبت کن و خودتو تقویت کن

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
تا وقتی درد داری ینی نیوفتاده برا من هفته 6بود از 7شب که قرص برام گذاشت تا 9ک تب و لرز بعدش افتادم ...

نباید بخوابم ؟!منم نب ولرز افتادم ،و اسهال ،دوبارم حالت تهوع .

دیگه ن مامان دارم نه بابا میشه واسه شادی روحشون یه صلوات بفرستید ...😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید بخوابم ؟!منم نب ولرز افتادم ،و اسهال ،دوبارم حالت تهوع .

من ک خابیدم 4صبح با احساس دسشویی بیدار شدم و دفع شد

اتفاقا خواب خودش بهت ارامش میده 

نه این چه حرفیه عزیزم..بچت بوده که افتاده

نمیدونم واقعا نمیدونم 😢خیلی تیر میکشه زیر دلم .میشه واسه اون بفایایی که مونده یعنی ؟!

من ک خابیدم 4صبح با احساس دسشویی بیدار شدم و دفع شد اتفاقا خواب خودش بهت ارامش میده 

نمیدونم چیکار کنم واقعا 

من ک خابیدم 4صبح با احساس دسشویی بیدار شدم و دفع شد اتفاقا خواب خودش بهت ارامش میده 

اتفاقا یه لحظه چشام رفت بعدش بلند شدم به خونریزی افتادم اون با صداهای شوهرم پریدم

کامل تخلیه میشه بنظرت تجربشو داشتی؟

اگه تیکه بزرگ دفع کردی احتمالا افتاده ولی بقایا توی این مدتی ک خونریزی داری دفع میشه چون هفته 4بودی فکر نکنم بقایابمونه اصلا چون فقط کیسه خالی بوده 

یه دو هفته دیگه برو سونو خیالت راحت شه

برا من 2هفته تمام خونریزی داشتم 2هفته پاک بودم 2هفته بعدی خونریزی شدید داشتم

اگه تیکه بزرگ دفع کردی احتمالا افتاده ولی بقایا توی این مدتی ک خونریزی داری دفع میشه چون هفته 4بودی ...

اره تیکه بزرگ بود .خونریزیش بشه 1ماه فقط بیفته یا افتاده باشه 

ن با همسرم ن پولش ...شرایط روحیم اوکی نبود و نیست  نمیتونستم قبولش کنم

کارخوبی کردی

منم اگه به عقب برمیگشتم سقط میکردم

ازوقتی ناخواسته حامله شدم اندازه ده سال پیرشدم

لعنت به این تقدیر

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
کارخوبی کردی منم اگه به عقب برمیگشتم سقط میکردم ازوقتی ناخواسته حامله شدم اندازه ده سال پیرشدم لع ...

من اصلا فکر نمیکردم باردار باشم ...وقتی دیدم مثبتها دنیا روسرم خراب شد 

من اصلا فکر نمیکردم باردار باشم ...وقتی دیدم مثبتها دنیا روسرم خراب شد 

دقیقامنم یه درصدم فک نمیکردم حامله باشم چون درطول یه ماه اصلاباهم نزدیکی نداشتیم،فقط آخرین روزپریودم که پاک شده بودم یه اقدام مشکوک داستیم که باهمونم ازقضاگرفته بود

وقتی دیدم مثبته وحشت کردم دیوونه شدم

البته شرایط زندگی من وشماقطعاباهم فرق داره

من یه دخترداشتم واسه دومی تازه رفته بودم دکترواسه تعیین جنسیت که پسربشه،که نگوقبلش حامله بودم😭😭

به حرف دکتراومادرم نگرداشتم به امیدپسرکه نشدبچه بزرگترشدومنم ازسقط ترسونده بودن

چهارماهگی گفتن دختره

من بچه نمیخواستم دومیموبه شرط پسردوست داشتم که دیگه بچه نیارم تموم بشه

ولی به آرزوم نرسیدم والان دوتادختردارم

تقدیرذوق وشوق منوبراپسرکورکرد،درسته پسردوست دارم بازم ولی دیگه دوتازایمان داشتم 

میشینم فک میکنم دلم میگیره خیلی دلم شکست خیلی ازخداخواسته بودم

چقددرحق مازناظلم شده بخاطربچه ناخواسته که نمیخواستم نه ماه حملش کردم سختیشوبه جون خریدم دردزایمانوتحمل کردم چقدتوحاملگیم غصه داربودم چقدبعدزایمانم افسرده بودم وهستم آخرسرم اونی نیست که دلت میخواست

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
دقیقامنم یه درصدم فک نمیکردم حامله باشم چون درطول یه ماه اصلاباهم نزدیکی نداشتیم،فقط آخرین روزپریودم ...

خدا کمکت کنه عزیزم

عزیزم یه سوال کنم ؟

من بعداز چندتا تیکا که ازم دفع شد خونریزیم کم میگن خونریزی کم شه کامل دفع شده درسته؟البته کم خونیم دارما

خدا کمکت کنه عزیزم عزیزم یه سوال کنم ؟ من بعداز چندتا تیکا که ازم دفع شد خونریزیم کم میگن خونریزی ...

ممنونم

اطلاع ندارم عزیزم سقط نداشتم

چندهفته بودی؟