2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیایین راهنمایی کنین

255 بازدید | 49 پست

سلام 

چند مدت پیش ی واسطه ی دختری برای بنده معرفی کردن و عکسای همدیگه ب دلیل فاصله داشتن شهرامون دیدیم و پسندیدم  و قرار  شد ک بنده خبر بدم ک کی قرار بزاریم و‌با خانوده بریم خونشون

من جمعه ب واسطمون گفتم و اونم ب شخصی ک معرفی کرده بودن گفتن و قرار شد ک بگن ما دوشنبه میریم منزلشون

گفت باید با خانوادش صحبت کنه 

من ناراحت شدم گفتم باید قبلش صحبت میکرده چون من صحبت کردم شاید الان خانوادشون با شرایط من مخالفت کنن

حالا از جمعه تا الان خبری ندادن مثل اینکه ب مادرش گقته و قرار‌بوده امشب مادره با پدرشون صحبت کنن 

ایا اینهمه معطلی و بیخیالی ب این معنی نیست ک ب طرف مقابل ارزشی قائل نباشی 

چون من دلگیر شدم از این برخوردشون 

میخام ببینم من سخت گیرم یا نه واقعا کارشون زشت بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ،شما عجله داری ،شاید مهمان دارن یا بیرونن یا به هرحال مشکلی دارن 

خب میخان ی خبری بدن ک ایا میتونین بیاین یا خیر ؟؟

مهمان چیه؟میگن نمیشه اخر هفته یا زمانی دیکه 

همین

پسر خوی برای خواستگاری از زمان قرار گذاشتن تا عقد همش باید صبر کنی و ناز بکشی. این عرف جامعه است.

اصلا حرفتون رو قبول ندارم

صبر‌موردی نیست اما ن اینکه شخصیتتو ندید بگیرن

خب میخان ی خبری بدن ک ایا میتونین بیاین یا خیر ؟؟ مهمان چیه؟میگن نمیشه اخر هفته یا زمانی دیکه  ...

خب صبور باش وقتی مهمان خونشونه ،چطوری باهم مشورت کنن ،برای زمان هم شاید الان مشکلی هست یا هزینه پذیرایی واسشون مطرحه 

صبر داشته باشید تا صحبت کنن اطلاع بدن بهتون دیگه.شما که خبر ندارید اونور چه خبره شاید شرایطش نبود صح ...

خب میتونن بگم این زمان مناسب ما خودمون بهتون اطلاع میدیم

خب صبور باش وقتی مهمان خونشونه ،چطوری باهم مشورت کنن ،برای زمان هم شاید الان مشکلی هست یا هزینه پذیر ...

خب میتونن بگن این زمان نامناسبه 

اطلاع میدیم 

چطوری اعتماد میکنیو اینطوری ازدواج میکنی ؟؟اونم وقتی اولین ملاک دو طرف عکسه یعنی از روی ظاهر

اعتمادی نیست 

رابطمون هر دو‌خانواده و هر دوی ما رو میشناسهه

اول طاهرو‌میبینیم بعد میریم جلو و طبق اصول و قواعد میریم جلو