2777
2789
عنوان

پری نیومده😍😍😍 بیبی بزنم یا زوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 120 پست
اگه تخمکگذاریت  اون روزا باشه احتمال زیاد هستی حتی با یبار رابطه. من دوبار قبلش داشتم روز یازده ...

من روزی که اقدام کردم ترشحات تخمک گذاری کشدار سفیده تخم مرغی داشتم

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
ان شاءلله دوتامون مامان شدیم☺😀 نمیدونم والا من هنوز دودلم که هستم یانه؟😩 شما علایم چیزی دادی؟

بارداریییی عزیزم من میدونم😍

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدلم زدبارداری عزیزم مبارکه انشاا...

قربوووونا❤❤😘

خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
ان شاءلله دوتامون مامان شدیم☺😀 نمیدونم والا من هنوز دودلم که هستم یانه؟😩 شما علایم چیزی دادی؟

الهی.ایشاله..چن روز پیش ک پاهام بی جون بود. دل درد حالت پریودی داشتم. ک در حالتای عادی ک میخام پری بشم حس نمیکنم. سردردم داشتم. الانم رحمم سمت چپش تیر میکشه 

هر بار این درو محکم ببند برو

بچه ها من برم شوهرم اومد فردا صبح میام بای😍😍

من روزی که اقدام کردم ترشحات تخمک گذاری کشدار سفیده تخم مرغی داشتم

ایشاله ک بارداری بشی ولی اگه نبودی دفعه بعد از کیت استفاده کن. منم اولین بار بود ک از کیت استفاده کردم

ایشاله ک بارداری بشی ولی اگه نبودی دفعه بعد از کیت استفاده کن. منم اولین بار بود ک از کیت استفاده کر ...

کیت چطوره من دقیق پنج روزترشخ داشتم تو یکی از اونروزا اقدام کردم 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
اعتبار ندارد بعد دوساعت

نمیدونم والا هیچ علائمیم از پری ندارم

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
من هی دل درد پری میگیره و ول میکنه 😥 انگار میخواد بیاد بچه ها دعا کنید یا مامان باشم یا خدا صبر بده ...

ایشاله. عزیزم من بعد دوازده سال تازه چن وقتیه دارم اقدام میکنم. صبور باش. الانم باور ندارم ک باردار باشم 

ایشاله. عزیزم من بعد دوازده سال تازه چن وقتیه دارم اقدام میکنم. صبور باش. الانم باور ندارم ک باردار ...

معجزه های خدا رو دست کم نگیر معجزه تو هم توراهه خانومی😉

خودم دارم نصیحت میکنم ولی انقدرررر استرس دارم که نگو😝😝😝

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍