2777
2789
عنوان

عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 53 پست
مرسی عزیزم همچنین❤ ولی الان در حال حاضر هم ازش متنفرم هم دلم تنگ شده براش😀

چقدر حس های متفاوتی داری گلم😂😂

گر گردکسی بسیار گردی                                     گرچه عزیزی، خوار گردی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توضیح دادم ولی بخاطر اینکه اولش با بی اعتمادی رفتار کرد ولش کردم الانم چشماش همش دنبالمه ولی من دیگه ...

خوب کردی عزیزم

قسمشم دادم به روح پدرش دیگه برنگرده😢

خیلی سخته خدا بهت صبر بده

من که ی شبه دلمو ی جوری ازش کندم که الان دارم قهقهه میزنم عین خیالمم نیست برگرده هم میزنم تو دک و پوزش قهوه ایش میکنم اصلا😆😆

خیلی سخته خدا بهت صبر بده من که ی شبه دلمو ی جوری ازش کندم که الان دارم قهقهه میزنم عین خیالمم نیست ...

منم جلو خودش خیلی میخندم اون بیشتر قیافه ش گرفته س بعضی موقعا هم یه نیم نگاه عصبانی داره طلبکارم هس اقا😂میدونم که برمیگرده ولی تا اون موقع من شاید حسمو بهش از دست داده باشم نمیدونم البته.یه ساعت پیش داشتم فکر میکردم لعنت به من که قبول کردم با هم حرف بزنیم رابطه مون فقط در حد دست گرفتن بود اونم گاهی اوقات این اواخر همینم تحریم کرده بودم براش ولی ای کاش همینم نبود😔😣

منم جلو خودش خیلی میخندم اون بیشتر قیافه ش گرفته س بعضی موقعا هم یه نیم نگاه عصبانی داره طلبکارم هس ...

بمیرم برا دلت ان شاالله خوب میشه