2777
2789
عنوان

عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 53 پست
عزیزم یه تجدید نظری بکن روی این عشقت این فک نکنم عشق باشه جاهای دیگم احتمالا نشونت داده ولی تو ندیدی ...

دل که حالیش نیست گلم

گر گردکسی بسیار گردی                                     گرچه عزیزی، خوار گردی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه پسرا احمقن اینجور مواقع حرصشون درمیاد...الان رفته که تو بری دنبال بگی باشه قبول  ول ...

خدا کنه 

😂😂البته منم شب اول انقد گریه کردم چشام باد کرد ولی دیگه فهمیدم ارزش گریه نداره یا میاد یا نمیاد

ای بابا منم شب اوله برم گریه کنم؟

تا الانش گریه نکردم 😆😆

اشنایی و کات کردن

اشنایی که خودش اول اومد پی وی مخمو بعد چن مااه زد ولی خب واقعا رفتارش نسبت به سنش خیلی مردونه بود منم کم کم عاشقش شدم

کات کردنم یه احمق که دوست صمیمیشه عکس یهویی منو(البته به من گفت در حال حرف زدنت میخام عکس بگیرم،کلا عکس به عنوان مدرک نیاز بود)توی کاراموزی دونفره(یعنی من و اون دوست بیشعورش) گرفت و براش فرستاد عشق منم اومد گفت تو چرا گذاشتی اون با دوربینش خودش عکس بگیره چرا بهش لبخند زدی(یه لبخند خیلی زشت و ادا گونه بود) منم گفتم برو دیگه بهت هیچ تعهدی ندارم😶از همه جا هم بلاکش کردم ازشم هیچ خبری نیس فردا میشه یه هفته ازش گذشته.

اشنایی که خودش اول اومد پی وی مخمو بعد چن مااه زد ولی خب واقعا رفتارش نسبت به سنش خیلی مردونه بود من ...

اگ دوسش داری و دوست داره خدا کنه برگرده و بهش برسی