2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ مشکلی

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

پیش دبستلن چیزی یاد ندادن از حروف.خودش نیمه اولیه. الان اصلا علاقه ای نداره هیچ فراریه.با گریه میشینه پای دفتر.از حرف اول شروع میکنه به غر و گریه و منم مستاصل میشم.نگران رابطه خودم باهاش هستم که سر درس خرابتر بشه.به خاطر امر و نهی بخون و بنویس

پیج  خانم  رحمت  و خانم  روحی  در  اینستاگرام  فالو  کن

کی هس

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
کمکم کنید ممنون میشم.از تجربیات تون بگید .دختر بزرگم اصلا این مشکلات رو نداشت

من دختر بزرگم خودش مشقشو مینوشت ولی پسرم اذیتم میکنه.     الان بهتر شده.   مثلا از مدرسه میاد یکم استراحت میکنه و شام میخوره سه خط مینویسه. بعد برنامه کودک میبینه باز سه خط مینویسه  باز یکم بازی میکنه. دوباره بقیه ی مشقشو تموم میکنه.   پسر من یکم هواس پرته دقت نمیکنه

من تخته سیاه برا دختر خریدم   باهم بازی می‌کنیم و لوح مینویسیم. الانم دو روزه. آ. رو تمرین می‌کنیم بعدش تو دفتر مشق پنج خط مینویسه.   میریم سراغ نگاره ها از هم سوال میپرسیم    ریاضی هم با چینه ها بازی می‌کنیم و بعد داخل دفتر تمرین می‌کنیم 

پیش دبستلن چیزی یاد ندادن از حروف.خودش نیمه اولیه. الان اصلا علاقه ای نداره هیچ فراریه.با گریه میشین ...

خوب  زیر  فشاره  استرس  داره از  اینکه  نمیتونه خوب  بنویسه استرس میگیره  با  شعرهای  تو  این  پیجا  که  گذاشتم  کمکش  کن.

نور