2777
2789
عنوان

کرم دور چشم

70 بازدید | 9 پست

کرم دور چشم خوووب بهم معرفی کنید

بعضی وقتا کاملا شوخی جواب تاپیک میدم بعضی وقتا کاملا جدی... همینه که هست😌😌 عاقا من عاشق اسکرین شاتم؛ هرجا دیدید صدام کنید😍

منم میخوام😔

برای تیرگی

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

الان میزدم + اسکرین شات همه می‌ریختن اینجا😂

بعضی وقتا کاملا شوخی جواب تاپیک میدم بعضی وقتا کاملا جدی... همینه که هست😌😌 عاقا من عاشق اسکرین شاتم؛ هرجا دیدید صدام کنید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام😔 برای تیرگی

من واسه چروک میخام😢

من واسه چروک میخام😢

توی دیجی کالا کامنت هرچی کرم دورچشم بودو خوندم

ولی هیچکدومش نظرمو جلب نکرد

چقدرم که گرونن

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
توی دیجی کالا کامنت هرچی کرم دورچشم بودو خوندم ولی هیچکدومش نظرمو جلب نکرد چقدرم که گرونن

چون اثرشو بعدها نشون میده خیلی انتخاب سخته

واسه تیرگی تعریف سیب زمینی رو زیاد شنیدم ک خوبه

Caudali

مارک خوبیه من راضی ام

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
چون اثرشو بعدها نشون میده خیلی انتخاب سخته واسه تیرگی تعریف سیب زمینی رو زیاد شنیدم ک خوبه

این چیزا باید طولانی مدت استفاده شه و سخته اینجوری

اگه کرم باشه هر لحظه میشه راحت استفاده کرد

Caudali مارک خوبیه من راضی ام

قیمتش چنده عزیزم؟

چند وقته استفاده میکنی؟

قیمتش چنده عزیزم؟ چند وقته استفاده میکنی؟

قیمتش فکر کنم ۱۵۰ دویست دقیق یادم نیست پارسال خریدم داره تموم میشه

پف زیر چشمم کم میکنه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎