2777
2789
عنوان

دوستیی که تبدیل به علامت سوال شد

132 بازدید | 18 پست

تا حالا شده یکی از دوستانتون که خیییلی با هم صمیمی بودین یه دفعه بدون دلیل قانع کننده ای یه دفعه شما رو کلا از زندگیش حذف کنه؟

من هنوز گاهی خوابشو میبینم که داره طردم میکنه و نمیخواد باهام حرف بزنه و خیلی اذیت میشم 

مثل کابوسه دوست ندارم خوابشو ببینم 

نه ولی خودم زیاد گذاشتم کنار دوستامو 

دلیل خاصیم ندارم کلا یهو میزنه به سرم دست خودمم نیس 😐😂

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من همین حالو الان دارم

دوستم که خدا میدونه من براش چه ها کردم

انگار هیچ زمانی منو نه دید و نه میشناخت

سه ماه بعد ازدواجش فهمیدم و الانم دو ماه بعد از سرکار رفتنش من مطلع شدم که هیچکدومم خودش بهم نگفت و از بقیه شنیدم

واقعا هنگ کردم از ادمای این زمونه

کسی که روزی هزار تا پیام بهم میداد همه کاراشو من میکردم براش و بارها اومد خونمون ناهار و شام

بعد الان رففففت که رفت

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
دقیقا  مثلا با بقیه دوستام خوبه تولدشونو تبریک میگه  ولی انگار من یه مریضی مسری دارم&nbs ...

مثل دوست من باور کن انقد صمیمی بودیم از خواهر به هم نزدیکتر از وقتی رفت دانشگاه دوستای جدید پیدا کرد منو یادش رفت با حالت تمسخر باهام حرف میزد زنگ میزدم میدیدم پشت خطه داره با دوستاش حرف میزنه هرهر میخنده بعد قطع میکرد

دقیقا من همین حالو الان دارم دوستم که خدا میدونه من براش چه ها کردم انگار هیچ زمانی منو نه دید ...

امیدوارم یه روز برات روشن بشه که دلیلش چی بوده 

چون این واسه من شده آرزو 

حداقل بدونم چرا حقمه که اینطوری باهام برخورد شده

امیدوارم یه روز برات روشن بشه که دلیلش چی بوده  چون این واسه من شده آرزو  حداقل بدونم چر ...

میدونی انقد با من رفت و امد داشت که خانوادم کامل میشناختنش و اینا

حالا منم تصمیم گرفتم بذارمش کنار از زندگیم بدبختی اینه یه دوست مشترک داریم هی حرف میاره برام مخمو خورد

و دوم هم اینکه یهو مامانم یا خواهرم سراغشو بگیرن خجالت میکشم بگم بی خبرم ازش 

چون وقتی ازدواج هم کرد مامان تعجب کرد چطور من نمیدونستم

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است