2777
2789

دوستای گلم دکتر من نرگس توکلیه اما انگار اون تایمی که تاریخ زایمان منه نیست، شما دکتر خوب که تاکیدشم رو طبیعی باشه تو گاندی سراغ دارید؟؟؟؟ تحته نظر اونم باشم؟؟؟ لطفا اگه میدونید دریغ نکنید

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

سلام عزیزم

من دکترم دکتر لیلا شکریه که تو گاندی سزارینم کرد و الانم که باردارم تحت نظر ایشونم ، اما طبیعی هم انجام میده و از مریضاش که زایمان طبیعی رو پیشش انجام دادن پرسیدم خیلی راضی بودن ازش، اگه خواستی مطبش تو میدون ونک هست. من ازش خیلی راضی بودم اخلاق بسیار خوبی هم داره

تو دنیای دلواپسی های من فقط فکر تو مثل آرامشه❤️
سلام عزیزم من دکترم دکتر لیلا شکریه که تو گاندی سزارینم کرد و الانم که باردارم تحت نظر ایشونم ، اما ...

ممنونم از جوابت عزیرم، من فقط می خوام به زور سزارین نکنه چون اصلا میلم نیست

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از جوابت عزیرم، من فقط می خوام به زور سزارین نکنه چون اصلا میلم نیست

نه به زور سزارین نمیکنه من خودم خواستم سزارین بشم وگرنه خودش تمایل داشت طبیعی زایمانم کنه

تو دنیای دلواپسی های من فقط فکر تو مثل آرامشه❤️