2777
2789

دخترم ١٠ ماهشه باهاش خيلى كم بازى ميكنم ولى كتاب داستان براش ميخونم، شماها چه بازيهايى ميكنين؟؟؟ ميگن مهمترين سن بچه ٦ تا ١٨ ماهگيه كه باهاش بازى كنى هوشش زياد بشه ولى من باهاش كم بازى ميكنم 

توروخدا مامانمو دعا کنید

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همون اولش خیلی بازی میکنم باهاش از وقتی ام 10 ماهش و رد کرده و راه افتاده بازی های هیجانی زیاد میکنیم دنبالش میکنم میدوعه الان 21 ماهشه حیلی قایم باشک بازی میکنیم چشماشو میبنده من قایم میشم آهنگ میذارم میرقصیم خیلی دوس داره از همون اولش عادتش دادم به اهنگ باهم بازی های فکری میکنیم نقاشی میکشیم زیاد با اسباب بازیاش همراهش بازی میکنم با عروسکاش 

دختر منم نه ماهشه دالی بازی دوس داره

باهم جیغ میکشیم یکی من یکی اون🤣کلا تقلید کار

رو پتو میزارم یا روروئک میکشمش دورتا دور خونه

رو تاب بپر بپر میکنه و آب بازی تو تشت هم دوس داره 

❤دخترم زندگی منه❤