2777
2789
عنوان

بیمارستان

93 بازدید | 5 پست

سلام دوستان کسی تازگیا تو بیمارستان عرفان نیایش زایمان سزارین کرده ? راضی بودید? پزشکتون کی بوده? هزینش چقدر شده?ممنون میشم اگه جواب بدید

دلم تنگه خانه ی پدریه😭

من قبل عید زایمان کردم. زایمان دومم هم بود که اونجا بودم هر دوبار خیلی بد بود.

دکترم مژگان شهاب الدینی. خودش عالی درجه یک خوش اخلاق مهربون ولی بیمارستان وااااقعا ناراضی ام. 

خود خانم دکتر محب کوثر هم میاد. من وقتی رفتم محل کوثر که دیگه بچه م یک ماهش بود. خیلی دیر آشنا شدم. تمیز شیک شلوغ پلوغ نیست . همه چیز رو اصول

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖

من زایمان اولم اورژانسی شد ساعت هشت شب. بخاطر دوز زیاد ماده بی حسی تا فردا ظهر پاهام به حساب نیومد. تا دوازده شب من رو تو ریکاوری نگه داشتن ، خونواده م کلی نگران شده بودن هی ایفون ریکاوری رو میژدن که ببینن چرا من نمیام بیرون به دروغ میگفتن من خوابم. 

توی ریکاوری نیومدن خون توی رحمم رو تخلیه کنن شکمم رو فشار بدن، بعد از بی حسی فشار دادن میخواستم غش کنم‌ . موقع انتقالم از روی تخت اتاق عمل به روی تخت بخش کسی نمیومد کمک ، منو با شکم پاره به پهلو کرده بودن میخواستم بمیرم از درد و فشار بخیه ها. هروقت یادم مبفته گریه م میگیره . 

چهار جا دستم رو برای انژیوکت سوراخ کردن تو فاصله سه چهار ساعت که میخواستن فقط یه آنتی بیوتیک تزریق کنند. 

توروخدا عرفان نرو بیمارستانهای دیگه تحقیق کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زایمان اولم اورژانسی شد ساعت هشت شب. بخاطر دوز زیاد ماده بی حسی تا فردا ظهر پاهام به حساب نیومد. ...

عزیزم ممنونم ک تجربتو در اختیارم گذاشتی راستش من میخاستم برم پیش دکتر زارع پور اون عرفن نیایش قرارداد داره با پیامبر و محب کوثر بیشتر بخاطر اینکه عرفان نزدیک خونمون بود گفتم برم اونجا ولی اگه اینطوریه از جون خودم سیر نشدم نمیرم بنظر شما محب کوثر خیلی بهتره?

دلم تنگه خانه ی پدریه😭
عزیزم ممنونم ک تجربتو در اختیارم گذاشتی راستش من میخاستم برم پیش دکتر زارع پور اون عرفن نیایش قراردا ...

خواهش میکنم کاری نکردم . انشالله بسلامتی زایمان کنی.‌

من بدون ذره ای اغراق گفتم. 

من جاریم و خواهرش هم عرفان بودن ولی اونا خیلی راضی هستن. 

حالا باز شما تحقیق کن. شاید محب کوثر بری اونجا خوب نباشه. به حرف من یک نفر اکتفا نکن. 

انشالله بهترینها برات رقم بخوره