2777
2789

منم دقیقا مثل شمام فردا پس فردا موعدمه فقط سینه هام درد دارم....دهنم هم نمیدونم چرا تلخه...

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین درد سینه یکی از علائمشه تلخی دهن هم یکی دیگه

وای خدا کنه خیلی منتظرم...ولی همشه بی بی منفی دیدمممم....حالا تحمل میکنم فردا پس فردا رو ببینم چی میشه

وااای بچه ها سعی کنید به علائم دل نبندید 

من ماه پیش سه روز تاخیر داشتم اصلا درد پریودی نداشتم فقط احساس درد توی تخمدانا داشتم که با استراحت خوب میشد 

با اینکه مطمئن بودم خبری نیست ولی اینقد با خودم خیالبافی کردم داغون شدم 

منم دقیقا مثل شمام فردا پس فردا موعدمه فقط سینه هام درد دارم....دهنم هم نمیدونم چرا تلخه...

ان شاالله که بارداری گلم.اخه سینه درد از علایم پریودی هم هست.علایم حاملگی و پریودی شبیه همه؟

ترشحات داری؟ 

وای خدا کنه خیلی منتظرم...ولی همشه بی بی منفی دیدمممم....حالا تحمل میکنم فردا پس فردا رو ببینم چی می ...

اره تحمل کن منم بی بی نزدم اصلا اما مطمئنم باردار نیستم 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
ان شاالله که بارداری گلم.اخه سینه درد از علایم پریودی هم هست.علایم حاملگی و پریودی شبیه همه؟ ترشحات ...

نه اصلا ترشح ندارمم...یه کوچولو نفخ دارم شکمم درد داره....ولی راست میگی اینا میتونه علایم پریودی هم باشه ....زیاد ازین فکرا کردم ....حالا صبر میکنم ببینم چی میشه..توکلم بخدا

اره تحمل کن منم بی بی نزدم اصلا اما مطمئنم باردار نیستم 

ایشالا خدا کمکمون کنه دلمونو شاد کنه...