2777
2789
این آدم ها خیلی دور ازجون بی فکرن  آبروی ما مستاجرا رو هم میبره ولی من خودم  هرجا که خونه ...

منم تميز نگه ميدارم خيلي

چون معتقدم خونه منه و من توش زندگي ميكنم

ولي خيلي ها اين جوري نيستن

صاحبخونه زرنگ معولا مستاجري پيدا ميكنه بي دردسر و مستاجراي صاف و ساده هم گير صاحبخونه داغون ميفتن

والا ما هرجا رفتیم صاحبخونه هامون زرنگ بودن... یه خونه بودیم درش،خراب بود دستگیره نداشت

یه بار بچم تو اتاق بود در بسته شده بود گریه میکرد

شوهرمم هول شد لگد زد بهش دره مثل ماست شکست... 

وقتی خواستیم پاشیم دوبرابر پولشو دادیم..

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ناخواسته باردار شدم دکتر هم میگفت تنبلی داری چه میدونستم با یک رابطه نصفه و نیمه باردار میشم  ...

خوب  بايد سفت و سخت  جلوگيري ميكردي

ولي حالا شده

خودت و نه اذيت كن نه غصه بخور

به فكر اين باش بچه تو شكمت  نياز به آرامش داره

والا میگن اجاره نشینی و خوش نشینی..هم تنوع میکنن خونه رو هم خرج تعمیر نمیدن.. . اینقد گدان که لامپو ...

به نظرم  صاحبخونه بودن و مستاجر بودن يه فرهنگه و آدابي داره

بايد هر دو رعايت كنن

كه متاسفانه خيلي ها نميكنن

منم مستاجرم و به ديد خونه خودم نگاه ميكنم و خوب نگهش ميدارم

استارتر اگ میخای بچه رو بخاطر مستاجر سقط کنی سخت در اشتباهی 

اگ خدای نکرده سقط کردی و باردار نشدی چی؟ اونوقت باید خرج الان بچت رو که کیف میکنی و بزرگ شدنشو میبینی بدی برا درمان 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
والا ما هرجا رفتیم صاحبخونه هامون زرنگ بودن... یه خونه بودیم درش،خراب بود دستگیره نداشت یه بار ب ...

خب در شكسته عزيزم

در بي دستگيره ولي سالم بوده

به نظرم بايد به صاحبخونه ميگفتين دستگيره بندازه

منم صاحبخونم زرنگه  ولي بد ذاتي ازش نديدم تا بحال

خودمم مجرد بودم هميشه مستاجر داشتيم و با دل رحمي باهاشون برخورد كرديم

ولي صاحبخونه بد و مستاجر بد هر دو هستن

به نظرم  صاحبخونه بودن و مستاجر بودن يه فرهنگه و آدابي داره  بايد هر دو رعايت كنن كه متا ...

اره حق الناس اگ هر کدوم در حق اون یکی سهل انگاری کنه  و خونه رو به هر دلیلی خراب کنه یا بخاد پول زور بگیره

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
خب در شكسته عزيزم  در بي دستگيره ولي سالم بوده  به نظرم بايد به صاحبخونه ميگفتين دستگيره ...

میگم یعنی از،حقشون نمیگذرن... 

ضرر بزنی میگیرن.. ماهم دادیم و میدونستیمم وظیفمونه

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین
نه بیشتره منم البته اولی انقدره ولی دومی صد دردصد بیشتر شیر خشک میدم ۳۰ هزار میگن تا۴ روز تموم میشه ...

لباس که هر روز لازم نیس بگیرید پوشک و شیر هم کنارش اگه بچه به حدی رسیده که میشه غذا بهش بدی یا شیر پاستوریزه کمک می‌کنه هزینش پایین بیاد بیشتر هزینه فقط پوشک وگرنه واسه ما در ماه همین اندازه بیشتر از دویست نیس مگه بچه شما چند ساله است 

لباس که هر روز لازم نیس بگیرید پوشک و شیر هم کنارش اگه بچه به حدی رسیده که میشه غذا بهش بدی یا شیر پ ...

گفتم منم‌ک پسرم ۲ سالو نیمه شه همین قدره ولی واس دومیم که ایشالا ب دنیا بیاد بیشتره چون تا ۶ ماه شیرخشکه فقط با مای بی بی

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان