2777
2789
شما خودت مستاجری؟ خیلیا درآمدشون کمه و ازپس زندگی برنمیان بااین اوضاع اقتصادی همچین چیز غیر باوری نی ...

بله عزیزم مستاجرم و یک پسر دارم..  مطمئنا سخته اما روال زندگی همینه نمیشه کاریش،کرد

تو کشور ما هم که صاحبخونه شدن یک رویاست... پس باید همینجوری زندگی کنیم 

ولی خداروشکر مستاجری باعث نشده از تفریحاتمون و خوشی،پسرم بگذریم...

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باید صاحب خونه باشید 

بله بودیم خونه رو نابود کرد زبونش هم دراز بود دیگه رنگ روغن کردیم اجاره هم ندادیم 

شنیدیم جای دیگ که خونه اجاره میخاد بکنه الکی میگه بچه ندارم خونه ما هم نیاورد برای قولنامه و گفت خابه درصورتی که بچش شبانه روز بیدار بود جیغ میزد 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
شما حتما صاحبخونه ای که اینجور میحرفی... مطمئن باش خودشون عقل دارن که برا بچشون دفتر بخرن اما بچه اس ...

دوست عزيز من مستاجرم ولي خيلي ها دلشون نميسوزه و ميزارن بچشون هر كاري با خونه مردم بكنه

تازه خودشونم همينن

خيلي گند ميزنن به خونه ها

شما حتما صاحبخونه ای که اینجور میحرفی... مطمئن باش خودشون عقل دارن که برا بچشون دفتر بخرن اما بچه اس ...

اینجور که میگی نشون نمی‌داد تو یه پست دیگه جواب دادم 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
شما خودت مستاجری؟ خیلیا درآمدشون کمه و ازپس زندگی برنمیان بااین اوضاع اقتصادی همچین چیز غیر باوری نی ...

همه مستاجرا درآمدشون کم نیست

شوهر خواهر من کارمند مخابرات بود..الان بازنشسته شده

برجی شش هفت میلیون درآمد داشت مستاجرم بود با چهار پنج تا بچه

ولی ماشاالله هم مسافرت هم خرج لباس و این چیراشون عالی بود

الان خداروشکر صاحبخونه شدن

200

نه بیشتره منم البته اولی انقدره ولی دومی صد دردصد بیشتر شیر خشک میدم ۳۰ هزار میگن تا۴ روز تموم میشه با مای بی بی الان ک خیلی گرونه و لباس نوزاد ک گرونه

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
دوست عزيز من مستاجرم ولي خيلي ها دلشون نميسوزه و ميزارن بچشون هر كاري با خونه مردم بكنه تازه خودشون ...

بله گند میزنن اما مجبورن خسارتشو بدن... صاحبخونه هم ساده نیست ازشون بگذره

تا قرون آخرش ازشون میگیره

دوست عزيز من مستاجرم ولي خيلي ها دلشون نميسوزه و ميزارن بچشون هر كاري با خونه مردم بكنه تازه خودشون ...

این آدم ها خیلی دور ازجون بی فکرن 

آبروی ما مستاجرا رو هم میبره ولی من خودم  هرجا که خونه گرفتم وقتی بلند شدم همه جارو تمیز کردم  ولی هرجا  خونه گرفتم دوروز فقط تمیزش میکردم 

عزيزم شما قبل بچه دار شدن بايد به اين خرجا فكر ميكردي نه الان  الان ديگه تمام تلاش و سعي خودت ...

من ناخواسته باردار شدم دکتر هم میگفت تنبلی داری چه میدونستم با یک رابطه نصفه و نیمه باردار میشم 

بله گند میزنن اما مجبورن خسارتشو بدن... صاحبخونه هم ساده نیست ازشون بگذره تا قرون آخرش ازشون میگیره

صاحبخونه زرنگ معولا مستاجري پيدا ميكنه بي دردسر و مستاجراي صاف و ساده هم گير صاحبخونه داغون ميفتن

من ناخواسته باردار شدم دکتر هم میگفت تنبلی داری چه میدونستم با یک رابطه نصفه و نیمه باردار میشم  ...

عزیزم توکلت به خدا باشه

درآمد شوهرت چقده؟؟

والا میگن اجاره نشینی و خوش نشینی..هم تنوع میکنن خونه رو هم خرج تعمیر نمیدن.. . اینقد گدان که لامپو هم میبرن یه طی نمیکشن و برن 

ما خودمون قبلا مستاجر بودیم تمام لامپ مهتابی همه رو نو کردیم یه سنگ شکست بهترین سنگ سفید بدون خش خریدیم گذاشتیم... یه سری بی فکرن فک میکنن بچشون لوسه و عزیزه باید برا همه عزیز باشه... والا ادب بچه عزیزه