2777
2789

امروز قراره با نامزدم برم عروسی شهرستان. اما هرباااار ی بهونه میاره لج میکنه. منم ک از اون لجبازتر. موندم چیکارکنم. خیییلی دوس دارم برم ولی باهاش لج کردم گفتم نمیام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره كمي كوتاه بياي 

بخواي غُد بازي دربياري ناچاري رو حرفت وايسي و نري و بعدش چون نرفتي بايد هم خشمتو خالي كني هم خودخوري نرفتنتو داري و اينجوري ميشه كه ٢سال ديگه(تو بهترين حالت)اگه نگيم چند ماه ديگه تايپيك جدايي بزني

بهش گفتم نمیام ولی خیلی پشیمونم . خواهر شوهرمم زنگ زد روم نشد جوابشو بدم

اگه فرصت هست هنوز يه پيام بده كه ميري

اگه غرورت نميذاره ؛ اينم تو پيامت عنوان كن كه البته سرفرصت به مسئله ي بينتون رسيدگي ميكنيد و دلخوريه هنوز هستش

بهتره كمي كوتاه بياي  بخواي غُد بازي دربياري ناچاري رو حرفت وايسي و نري و بعدش چون نرفتي بايد ...

نمیدونم چرااینجوری شد. امروز لباس پوشیدم آماده شدم ک برم خرید گفت نرو باهم میریم. گفتم باشه پس لباسم هنوز تنمه میرم تا سرکوچه ی مغازه هس کاردارم گفت چرا امروز میخوای حتما بری .لج کرد نذاشت امروز کلا برم بیرون. گفتم خب حداقل آژانس میگیرم میرم از تو خونه خودمون وسایلمو برمیدارم زود برمیگردم بازم نذاشت. گفتم خب اشکال نداره خودت بیارشون واسم میگه وقت ندارم

نمیدونم چرااینجوری شد. امروز لباس پوشیدم آماده شدم ک برم خرید گفت نرو باهم میریم. گفتم باشه پس لباسم ...

از ديد شما اينطور بوده و لج كرده و...مطمئنا ايشون تعريف كنه جور ديگه اي ميگه

پس الكي تعبير نكن

بريد انشالله كه خوش ميگذره