2777
2789

سلام دوست جونیا مجبورم این طور بکشمتون داخل چون با زبون خوش نمیاید. دوم اینکه ترخدا جواب بدید همتون 

میخام مبل برم فضای پذیراییم دوتا دوازدع متریه با کناره هم میخوره فضاش متوسطه. میخوام مبل بخرم مبلی ک دیدم استیل ولی ظریفه از این گنده ها نیست. و دسته چوبیع حالا ب نظر شما با وجود بچه ۴ ساله  استیل دسته چوبی خوبه  . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جون مادرشوهر مهم نیست

بدرود🖐️😊

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

چون جون مادر شوهر عزیزمو قسم دادی اومدم

به نظرم پارچه ای بخر حرص نخوری یه چی کوبوند هی خودت حرص بخوری بچه بیچاره هم بازی کوفتش بشه دور از جونش 

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
طفلی مادرشوهرا آره خوبه بچه 4ساله دیگه امنیت داره خیلی مدل مبل مطرح نیست به نظرم

شوهرم میگه این بخواد بازس کنه هی اسباب بازیاش بخوره بهشون تمام خط خط میشه. شوهرم نظرش رو راحتیه  ولی من ن 

چون جون مادر شوهر عزیزمو قسم دادی اومدم  به نظرم پارچه ای بخر حرص نخوری یه چی کوبوند هی خودت ح ...

شوهرمم دقیقا همینو میگه ولی میدونم همین ی باره که شوهرم زیر بار خرج مبل میره و عوض کردنشون فقط خدا میدونه چه زمانیه 

شوهرم میگه این بخواد بازس کنه هی اسباب بازیاش بخوره بهشون تمام خط خط میشه. شوهرم نظرش رو راحتی ...

منم شوهرم میگف راحتی من مخالف بودم کلاسیک خریدیم ی نیم ست راحتی ام خریدیم ولی همش از راحتی استفاده میکنم حتی مهمونا اونجا راحتترن الان پشیمونم 

ما پشمالو نیستیممممممم فقط خاکمون حاصلخیزه