2777
2789
عنوان

لطفا توهرتاپیکی پست نذارید

194 بازدید | 21 پست

براچی. تاپیک های بی اخلاقی را جواب میدید اگه جواب ندیدخودش گم میشه حالا فرقی نمیکنه وقیح یاهربی شخصیت دیگه براچی جواب این بیشخصیتهارامیدین 😡😡😡😡

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی شده

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
خواهر جان بیا ی لیوان گل گاو زبون بهت بدم ارامشتو حفظ کن

بخدااخه مگه مجبورمون کردن پست بذاریم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
چی شده

کلامیگم مثلا یه بی شرفی یه تاپیک بدزده خانم هاجواب دادن اصلا اینالیاقت فحشم ندارن

کلامیگم مثلا یه بی شرفی یه تاپیک بدزده خانم هاجواب دادن اصلا اینالیاقت فحشم ندارن

دقیقا درسته

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
خوب عنوان درست نداره اصلا نباید واردش شد .

عنوانش اصلا مضخرف بود خاکبرس یاکلاتوهرتاپیکی هرکی یه چی میگه انگارباید سریع گاردبگیرین ودعوادرست کنند بابا ماخانمیم باید باشخصیت باشیم 

یعنی واقعا آدمهایی هم بودن که تو تاپیک اون بی شخصیت که تاپیک میزد میرفتن و براش کامنت هم میذاشتن😳😳 ...

بله براهمین من جوشی شدم شماهم دیدین

کاملا موافقم حالا این😒 یا😐نذارید اتفاقی میوفته؟

بقران خوب اگه جواب ندن مشکلی پیش میاد اون میخاد صدای ماخانم هارادربیاره مشالله خانم هاهم کم نمیزارن درست میخوان حرصشونا روطرف خالی کنن ولی باورکنید لیاقت ندارن