2777
2789

از چه سنی گذاشتین من پسرم دو سالش مجبورم بزارمش مهد ولی خیلی استرس دارم همش میترسم

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در روز چند ساعت میزارین 

من از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر باید باشه 

میگم خوابش و اینا بهم نخورده

ببخشین ها زیاد سوال میپرسم خیلی نگرانم

زیاد سرما نمیخوره که

تا الان خودت نگهش داشتی؟ چون روانشناسا میگن تا 18 ماه مادر باید کنار بچه باشه به بعدش مشکلی نداره پی ...

از 15 ماهگیش پیش مامانم میزاشتم

تایمش زیاده سرکار میری؟ اره سرما خورده چند بار تو این مدت

اتفاقاً بچه هایی که میرن مهدکودک بدنشون برای مدرسه اب دیده میشه و تو مدارس راحتی اما بچه هایی که نرفتن مهد تو مدرسه مکافات دارن

در روز چند ساعت میزارین  من از 8 صبح تا 4 بعد از ظهر باید باشه  میگم خوابش و اینا بهم نخ ...

نگران نباش خودشون می خوابوندنش تو مهد تایم خواب دارن و بهتون میگن که براش رختخواب بیارید

اتفاقاً بچه هایی که میرن مهدکودک بدنشون برای مدرسه اب دیده میشه و تو مدارس راحتی اما بچه هایی که نرف ...

والا اینسری خیلی ناجور سرماخوردن طوری ک پشیمون شدم ماهبعد بنویسم

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید