2777
2789

قرار بود این هفته بریم برام انگشتری ک دوست دارمو بخریم الان اومد گفت اول اذر دوتا عروسی دوستش دعوته ب هرکدوم میخاد نیم سکه بده میگه پول ندارن دیگ برات انگشترو بخرم 

عصابم خورد شده امسال ک اولین سال تولدم بوددهیچی،برام نگرفت ... ۴ روز،بعد من تولد این بود ک منم براش هیچی نمیگیرم

من ب خانوادم گفتم میخاد برام طلا بخره الان بگم کنسل شد ابروم میره

وا چرا ابروت بره؟

بعدم بهش بگو ماه بعد میگیری اقا'😒😒😒

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چرا گفتی از چیزی مطمئن نشدی نگو هیچ وقت الانم دستش خالیه عزیزم درک کن اگه داشته باشه ک کنار نمیزاره 

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

رو کادو حساس نباش و این که گزارش کار به بقیه نده 😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

ب خانوادت نگو طلا نگرفته . 

بعدم حتما ک نباید طلا باشه هر هدیه ای ک بگیره حتی ی شاخه گل باید برات ارزشمند باشه ☺😉 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

عزیزم اول هیچوقت چیزی رو تا به نتیجه نرسیده برای کسی نگو

ثانیا همسرت یعنی کلا تولد نگرفت یا هدیه نداد؟ سالای دیگن میداد بهت؟

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...

شایر اون انگشترو نمیتونه بگیره یه هدیه دیگه برلت گرفت تولدت کیه؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

گاهی قول های مردا فقط ادم رو شرمنده میکنه و اینکه رو هیچ قولیشون حساب نکنیم.      امروزه ادم میتونه به دوست نیم سکه بده ؟؟

به داداشمم نمیتونم اینقد بدم حتما گفته که میخواد بده 

اصلا به دل نگیر باید یادش بدی.     توبرا تولد او کادو گرون نده ولی کیک و گل و جشن کوچولو بگیر        دفه دیگه قول بده تا انجام نداده نگو 

منم از این ضد حالها خوردم تا دلت بخواد

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو

اون هدیس اجبار ک نیست شما ناراحت بشی مهم اینه یادش بوده بعدم کی ازقبل میگه کادو تولد این میدم😐شمام چ پرتوقعی من شوهرم کلا یه شاخه گل بهم میده همین نشده بگیره دیگه ناراحتی نداره ک 😐تلافی کنی چون نگرفته تو نگیری؟من شوهرم پول نداشت وقتی تولدم بود فقط منو برد یه بستنی داد بهم ولی موقعه تولدش من گ کمی پول داشتم رفتم براش بهترین چیزو گرفتم 

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 
خودت سال اول چی گرعتی؟؟؟

من ماشین گرفتم🙄ولی خوب هرکس توانش در یک حدی عزیزم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم