2777
2789
عنوان

دست بزن دارم ✋✋

339 بازدید | 25 پست

بچه ها من وقتی باشوهرم دعوام میشه خیلی حرصم میگیره میزنمش خیلی... الکی نه ها محکم جدی ،خیلی کارم زشته میدونم ولی نمیدونم چرا هردفه تکرارمیکنم، بیچاره هیچیم نمیگه،میترسم آخرش بزنه لت وپارم کنه ،راهکار بگین توروخدا چیکارکنم عصبانیتم کم بشه اون لحظه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشناهای منم این مشکلو داشت.شوهرش به همسرم گفته بود.همسرمم به شوهرش گفته بود وقتی بحثتون میشه از خونه بزن بیرون بعد که اروم شدین بیا

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

من فقط سکوت میکنم همین و بس 

شما فک نکنم بیتونی سکوت کنی ولی سریع محل رو ترک کن اتاق عوض کن 

مرده خلاصه یهو برگشت پس زد واویلا دیگه

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
یکی از اشناهای منم این مشکلو داشت.شوهرش به همسرم گفته بود.همسرمم به شوهرش گفته بود وقتی بحثتون میشه ...

فکر کن ساعت ۲ شب بحثشون بشه.زنه کجا بره نصف شب🤪🤪🤪

یک صلوات میفرستی؟

منم

يه تيكه پتويي بالشتي جايي بذار خشم فيزيكيتو اونجا خالي كن از اين بادي كتكي ها ديدي بچه ها دارن اونام خوبه يه دو سه بار حرصي بزنيش بار چهارم خندت ميگيره

انقد عجیب بود؟!!

ن عزیزم خیلی عادیه

من و تمام خانوما شوهرمونو میزنیم عجیب نیس ک😐

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

منم يه تيكه پتويي بالشتي جايي بذار خشم فيزيكيتو اونجا خالي كن از اين بادي كتكي ها ديدي بچه ها دارن ...

وای واقعا چرابه فکر خودم نرسید ،خیلی ادم بدی ام میدونم