2777
2789
عنوان

فامیل

78 بازدید | 18 پست

من دوسال هست ک بایه اقایی دوست هستم.ایشون فامیل بودن وخیلی ادعای عاشقی دارع اماخب مثلا چندبار ب من دست زده ومن بهش گفتم ایناخط قرمزای منه همش قول میدع دیگ تکرار نکنه اما بازم همونکارو میکنه واسه منم جدایی سخته امامیخام تمومش کنم چون ما باید حدودا 4سال دوست بمونیم.دختردایی ایشون فهمیدما دوستیم و به همه گفت ب همههه....الان همه میدونن مادوستیم من میخوام تموم کنم این رابطه رو اما میترسم بدبشه ابروم بره اما الانم خیلی اذیت میشم.دوتاخواهر مجردهم دارم یعنی واسشون بدمیشه؟میشه راهنمایی کنیدمنو؟😢

عزیزم اشتباه اولت اینه ک با فامیل رابطه داری دومش اینه ک فکر ازدواج با فامیل داری  کلا تف ب ا ...

خودم تازه فهمیدم چه اشتباهی کردم.شایدپسرخوبی باشه اما بااین کاراش منو سردکرده ومدت طولانی هم باید دوست باشیم ونمیشه....الان دلمو زدم به دریاک تموم کنم وهرچقدرم سخته تحمل کنم اما فکرفامیل ولم نمیکنه...خواهرم همش میگ نباید میفهمیدن درصورتی ک تقصیرمن نبود.نمیدونم چیکارکنم😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی موافقم باهات😢بنظرت خیلی ابروم رفته؟

نه ابروت نرفته ولی دیگ سعی کن اگ واقعا بهش اعتماد نداری ممکنه برات بد شه کلا قطع رابطه کنی خطت عوض کنی .. با کسی دیگ ام نباش ک برات حرف درست نکنن یه دختر تو اقوام ما هس اون هی از این جدا میشه میره با یکی دیگ  همه میدونن لو رفت یه بار ولی الان دیگ کسی زیاد اهمیت نمیده ب این چیزا چون فک میکنن اون خیلی دختر خوبیه .. ولی تو واقعا خوب باش مهم نیس ادما چی فکر میکنن ..

خوبه این دوره زمونه اینه همه خودشون یه غلطی کردن ..

بدیش اینه همونا پشت سر بقیه بیشتر حرف میزنن ..

فکر عاقلانه کن مردم همیشه حرف مفت میزنن هرکاربرات درسته همونو انجام بده الکی زندگیتو خراب نکن مردم امروز میگن فردا یادشون میره اونوقت تو میمونیو پشیمونی

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بعله هنو ک دوستین دهن فامیل  اینجوریه اون پسره هم ک داره میپیچونه اگه. از کنید دیگه چی میخان ...

همه چیزش خوب بود تونست اعتمادخانوادمو جلب کنه اما بیشتروقتایی که همو میدیدیم خیلی ببخشید دستشومیکرد تولباس من ومیدیدمن چقدر اذیت میشم.من احمق هم میریختم توخودم الان ناراحته ومیگ پشیمونه امادل من باهاش صاف نمیشه.

نه ابروت نرفته ولی دیگ سعی کن اگ واقعا بهش اعتماد نداری ممکنه برات بد شه کلا قطع رابطه کنی خطت عوض ک ...

ن واقعاازهرچی رابطه اس زده شدم....اولین واخرینش بود

دقیقاموافقم باهات 

فکر عاقلانه کن مردم همیشه حرف مفت میزنن هرکاربرات درسته همونو انجام بده الکی زندگیتو خراب نکن مردم ا ...

دقیقا باهات موافقم من همش میخوام تموم کنم میره پیش اجیم میگ نمیتونم واینا اجیم هم ب من میگ فامیل فهمیدن و....امامن چندماهه دلم باهاش صاف نمیشه

ن واقعاازهرچی رابطه اس زده شدم....اولین واخرینش بود دقیقاموافقم باهات 

افرین کار عاقلانه همینه بهش فکر نکن توکل کن بخدا  از خدا بهترینو بخواه اینم درست نیست ک از همه زده بشی ..ادمای خوبم هستن ..