2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین پدرشوهرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 85 پست
بترکی😂😂😂من نسوزوندمش وضعم اینه راس میگی مادرشوهرت حسوده؟من فکر کردم چون زن باباست حسودی میکنه

😂😂😂😂

باور کن هم مادرشوهرم هم خواهر شوهرام یه بار شوهرم جلو خواهرش واسم یه کفش مارک خرید نمیدونی چکار کرد با شوهرش جلوی ما تا رفت واسش همون کفش رو بخره😂

اره دلتنگته تو دخترشی غیر این فکر نکن ذهنتو مثبت کن برو با لبخند ببوسش بغلش کن بهش بگو پدر بگو خوشحا ...

آخه من کار بدی نکردم زور داره برام برم عذرخواهی..انقدری رفتارشون بد بود که حتی شوهرم بعد ازین همه وقت راضی نشد به باباش زنگ بزنه

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂 باور کن هم مادرشوهرم هم خواهر شوهرام یه بار شوهرم جلو خواهرش واسم یه کفش مارک خرید نمیدونی ...

یا خدا😱😱

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
عزیزم من مثال زدم.. صبور باش..ببین نظر اون چیه که باهم هماهنگ باشین...

باشه گلم

مرسی وقت گذاشتی برام

تو فکر میکنی دوستم داره؟

نمیدونم 

میگم حتما بازم نه دلش ی ارزشی برات قائله که پیش قدم شده

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
نمیدونم  میگم حتما بازم نه دلش ی ارزشی برات قائله که پیش قدم شده

نمیدونم..گیجم

تو بودی چی میکردی؟

باشه گلم مرسی وقت گذاشتی برام

اگرم آشتی کردید خیلی نرو خونشون کار به شوهرت نداشته باش...اون هرچقدر خواست بره جلوشو نگیر اما خودت نهایتا یه بار در هفته برو،،مدت کوتاه برید مهمونی خونشون و همچنین سرد و سنگین باش...اینجوری دیگه مثل قبل رفتار نمیکنن...

کلا رفتارای قبل رو انجام نده...اگه اشتی کردید گذشته از احتیاط بر رفتار و رفت وآمد کردن با قوم شوهر،،،حواست بیشتر به شوهرت باشه،باهاش مهربون تر و صمیمی تر شو...آدمی زاده دیگه یهو دیدی جوگیر شد،تغییر فاز داد،احساساتی شد،راحت خانواده اش سرش رو کلاه گذاشتن،،،کلا سعی کن خونسرد باشی تا به همه چی تسلط پیدا کنی

خواهش میکنم.فدات

اگرم آشتی کردید خیلی نرو خونشون کار به شوهرت نداشته باش...اون هرچقدر خواست بره جلوشو نگیر اما خودت ن ...

وای گلم مررررسی خیلی حرفات خوب و عالی بود

بازم میام ازت راهنمایی میگیرم

آخه من کار بدی نکردم زور داره برام برم عذرخواهی..انقدری رفتارشون بد بود که حتی شوهرم بعد ازین همه وق ...

پس باهاشون بجنگ..!

تا کم کم صدای همسرت دربیاد بالاخره پدرشه یجایی شروع میکنه بحث رو

خود کرده را تدبیر نیست🤷🏼‍♀️

وای گلم مررررسی خیلی حرفات خوب و عالی بود بازم میام ازت راهنمایی میگیرم

خواهش میکنم عزیزم..

وظیفه خودم دونستم که چیزایی رو که بلد بودم بهت بگم،

سعی کن بعداز آشتی دیگه موضوعات و مشکلات مربوط به دعواهای پدرشوهرت رو نه به شوهرت یادآوری کن نه خانواده شوهر حتی اگه اونا گفتن،چون این یه حیله ست که بخان نشون بدن همه چی زیر تو بوده و تو عفریطه هستی...کم صحبت کن وقتی هم نظر خواستن یا غیبت کردن،تو فقط نگاه کن یا نهایتا بگو نمیدونم،اینجوری همه متوجه میشن تو ذات خوبی داری و دنبال کینه و فتنه نیستی...

اینجوری بعد از هربار حرف و حدیث و دعوا،،شوهرت چشم بسته پشتت رو میگیره،چون بهش ثابت شده تو دنبال تفرقه و فتنه نیستی...

من تجربه زندگی بین کفتارها رو دارم،خوب میدونم تنها بودن بین شون چقدر دردناکه...