2777
2789
والا آنقدر تاپیک جن خوندم که تو خونمون با چندتاشو ن دوست شدم

مبارک....من نهایت هنرم این ک توی خواب ببینم اونی ک من دیدم خیلی مشابهش اینجاگفتن مث کوتوله بودنش🥴

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
خب قطعا وقتی ظرفی میشکنه یا صدایی از خونه میاد(باز و بسته شدن در و ... )باید همه بشنون دیگه.وقتی تا ...

شایدم خیالتی شده ولی باید متخصص اینکار بیاره خونش بفهمن الکی یا توهم یا راست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا رفتم گفت جن عاشق داری یه همچین چیزی گف واسه همینه داری جدامیشی حالا نمیدونم درست گفته یانه

امروز توی یه تاپیک دیگه هم گفتم،خانم همسایه ما هم تقریبا مثل شمابود ونمیذاشتن باشوهرش رابطه داشته باشه،بارضایت خودش شوهرش رفت زن دوم گرفت

امروز توی یه تاپیک دیگه هم گفتم،خانم همسایه ما هم تقریبا مثل شمابود ونمیذاشتن باشوهرش رابطه داشته با ...

من میتونم رابطه داشته باشم ولی سرمسائل دیگه باهم به مشکل خوردیم انگاری نمیزاره زندگی کنم نمیدونم شایدم خرافاته