2777
2789
عنوان

باگوشت خورشتی جز قرمه وقیمه چی میپزید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چلو گوشت عالیه با سبزی پلو.....دمپختک گوشت.....میپزم ریش ریش میکنم تو پیاز تفت میدم ی کم سیب زمینیم نگینی میکنم سرخ میکنم کنارش با پلو ....دیزیم میزارم

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

لوبیاپلو

خورش خلال

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
چطوریه ؟

پیاز رو طلایی سرخ میکنی گوشت هارو میریزی داخلش زردچوبه ادویه های خوش بو رو بهش اضاف میکنی رب هم میزنی بعد شویدم بهش اضافه میکنی بعد آب میریزی گوشت ها که خوب پختن نمک میریزی بعد برنج خیس خورده رو میریزی تو قابلمه قاطی میکنی باید اندازه یه بند انگشت آب گوشتا بالای برنج باشن زیرش رو کم میکنی آبش کم کم خشک میشه بعدم دم میکشه 

خورشت کرفس خورشت لوبیا سبز  خورشت آلو اسفناج  خورشت بادمجون  خورشت آلو بخارا  ...

خورشت سیب زمینی چجوریه

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
خورشت سیب زمینی چجوریه

گوشت رو میپزی همینجوری ک همیشه می‌پرسی و سرخ میکنی و اینا ولی آب دار باشه ها 

سیب زمینی رو حلقه حلقه های درشت جدا یکم سرخ میکنی ب گوشت اضافه میکنی 

بعد تایم میدی قشنگ بپزه،و در انتها رب گوجه سرخ میکنی تو روغن و اضافه میکنی 

اگه اول رب بزنی سیب زمینی نپخته میمونه

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
گوشت رو میپزی همینجوری ک همیشه می‌پرسی و سرخ میکنی و اینا ولی آب دار باشه ها  سیب زمینی رو حلق ...

خوشمزه میشه

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
خوشمزه میشه

اوهوم خیلی 

حالا اینم بگم بهت 

هم با مرغ میشه درست کرد هم با گوشت 

ضمن اینکه بعضی ها زرشک هم میریزن توش

بعضی ها آلو بخارا میریزن توش 

بعضی ها هم گوجه حلقه شده 

دیگه اینایی ک گفتم دلبخواهیه

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
اوهوم خیلی  حالا اینم بگم بهت  هم با مرغ میشه درست کرد هم با گوشت  ضمن اینکه بعضی ...

ممنونم عزیزم