مامانم که میگه از اعصابه. یه بار معده یه باز قفسه سینه چند روزی هم میشه گردنم درد میگرفت حالا از صبح یه قسمتش درد میکنه انکار رگش گرفته باشه اونطوری. یا سردرد یاحالت تهوع.یا کتف درد همش هم سمت چپ درد گیره. خدا استرس منو میکشه فکرهای منفی .چی میشد منم میشدم اون دختر شاد و مثبت.همه ازم روحیه میگرفتن.چند روز پیش ها گلوم و گردنم درد میکرد دکتر برام آزمایش خون نوشت که گلبول های سفید و قرمز خون رو بررسی کنن چیزی نبود.فقط تیروییدم داره به سمت پرکاری میره. آنقدر هم به شوهرم گفتم خجالت میکشم. ..نه به خودم میرسم نه به زندگی .همش فکر مرگ مریضی . گفتم .دعا هست من خوب شم؟منو نصیحت کنید خواهش میکنم
من یه مدت اینجوری بودم خیلی بده ولی یکمش هم از وسواسه فکریه...وقتی احساس مریضی کردی غلبه کن بگو نه این احساس الکیه ...به کسی هم منتقلش نکن چون بدتر میشه
خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.