2777
2789

سلام خانوما خودم ی پسر ۳سالو ۳ماه دارم امشب ب همسرم گفتم بیا ی دختر زیر ۱ سال از پرورشگاه بیاریم ما ک میخوایم دوتاش کنیم بزار من دیگ دردسرای بارداری نداشته باشم و همچنین اون دوران نوزادی پردردسر یهو شوهرم برگشت گفت عزیرم قرص چی واست بیارم بخوری؟!!!! مگ خودمون قحطی تخمک واسپرم داریم!بچه ها من واقعا دوس دارم ی بچه از شیرخوارگاه بیارم بنطرتدن فکرم اشتباهه اصلا کسی شرایطشو میدونه؟!!!

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیج مادر پرتقالی رو فالو کن تو اینستا.فوق العادس و راجع به همه مسائل و مراحل فرزند پذیری صحبت کرده.نه بنظر من بهترین کاریه که میشه کرد.چرا وقتی بچه ای هست که تشنه ی محبت و پدر و مادره یه بچه ی دیگه وارد دنیا کنیم؟

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
منم خیلی دوس دارمممم وقتی ازدواج کنم حتما به بچه بیارم از پرورشگاه اگه بتونم چن تا

وقتی ازدواج کنی حالا شوهرت نمیزاره

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
آره واقعا ب همسرت حق میدم خیلی خوبه بچه از شیرخوارگاه بیاری ولی ب شماک بچه داری نمیدن

میدن.شرایط داره 

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
آره واقعا ب همسرت حق میدم خیلی خوبه بچه از شیرخوارگاه بیاری ولی ب شماک بچه داری نمیدن

ب همسرم حق میدی یعنی چی یعنی موافق نظر اونی یامن؟راست میگی عزیزم آخه چرا نمیدن؟!!!

منم خیلی دوس دارمممم وقتی ازدواج کنم حتما به بچه بیارم از پرورشگاه اگه بتونم چن تا

من از معیار هام برای ازدواج اینه که فرزند پذیر باشیم

ب همسرم حق میدی یعنی چی یعنی موافق نظر اونی یامن؟راست میگی عزیزم آخه چرا نمیدن؟!!!

والا از اطرافیان هستن میخان بچه بگیرن باید نازایی بالای ده سال داشته باشن فلان 

فک نمیکردم ب بقیه بچه بدن گویا دوستان میگن میشه

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒
نه عزیزم کار خیلی خوبیه منم دوست دارم ولی باید اینو درنظر بگیری که شوهرتم باید اون بچه رو دوست داشته ...

خودم و همسرم خدای احساسیم بخدا ولی همسرم میگه بچه باید از خون خودم باشه بعدش میگه اگ بزرگش کردیم ودرآخر با رهام (پسرخودمون)چپ افتاد چی؟!

چ شرایطی میشه بگی عزیزم ممنون میشم

راستش حضور ذهن ندارم اما تو همون پیج مادر پرتقالی کامل توضیح داده شده.