2777
2789

سلام .من یک بچه دارم . مشکل بارداری نداشتم ولی واسه بچه دوم دکتر گفت چون سنم ۳۵ شده بهتره ای یو آی کنم. من دوماه پیش داروهای ای یو آی مصرف کردم و چهارتا فولیکول خوب داشتم .ولی بخاطر مشکلی نشد آی یو آی کنم .نزدیکی هم نکردم . یک ماه پیش یک هفته دارو مصرف کردم چندتا فولیکول داشتم ولی بازم از ادامه درمان منصرف شدم

. حالا این ماه که قصد داشتم ای یو ای کنم تو روز چهار پریودی تنها یک فولیکول بود یعتی امروز فقط یک فولیکول ۲۰ داشتم که دکتر گفت کیست هست.

و گفت آزمایش ذخیره تخمدان هم نشون میده کمه و شاید لازم بشه تخمک اهدایی بگیرم.

خیلی گریه کردم 

حالا نمیدونم ماه دیگه تخمک دارم یا نه ... سهل انگاری کردم و تخمک ها رو الکی از دست دادم

۳۵ سالم هست .یعنی ممکنه دیگه تخمک گذاری نداشته باشم؟ 

ممکنه با این فولیکول که میگه به درد نمیخوره باردار بشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کیست هست ؟ ممکن نیس بگیره؟

نمیدونم‌چرا حرفهای دکترتون واسم قابل قبول نیست

اخه ملت تازه ۳۵ سالگی ازدواج میکنن.چرا الان باید آی یو آی کنی؟نمیفهمم

شما مگه بدون قرص و دارو چند بار اقدام داشتی که نگرفت؟

نمیدونم‌چرا حرفهای دکترتون واسم قابل قبول نیست اخه ملت تازه ۳۵ سالگی ازدواج میکنن.چرا الان باید آی ...

خب ازمایش داده ذخیرش کمه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
خب هی الکی دارو خوردی ماهی چندتا فولیکولت رو به فنا دادی

اخه میگن چندتا فولیکول همیشه تولید میشه ولی یکیش خوب رشد میکنه .داروها هم باعث رشد بیشترشون میشن .یعنی اگه دارو مصرف نمی کردم فرقی میکرد؟

اخه میگن چندتا فولیکول همیشه تولید میشه ولی یکیش خوب رشد میکنه .داروها هم باعث رشد بیشترشون میشن .یع ...

دکتر تو تلوزیون گف دارو خوردن فولیکولپ هدر نمیده

گف ما فقط کمک میکنیم بزرگ تر بشن.وگرنه هر ماه همونا کوچولو کوچولو هدر میرن به هر حال

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
نمیدونم‌چرا حرفهای دکترتون واسم قابل قبول نیست اخه ملت تازه ۳۵ سالگی ازدواج میکنن.چرا الان باید آی ...

من بخاطر مشکل همسرم باید تو یک بازه زمانی مشخص باردار میشدم . دکتر گفت با ای یو آی احتمال بارداری بیشتر میشه .

اخه میگن چندتا فولیکول همیشه تولید میشه ولی یکیش خوب رشد میکنه .داروها هم باعث رشد بیشترشون میشن .یع ...

اره عزیزم چند ماهی دارو نخور ببین شاید طبیعی باردار شدی اخه روز چهار فولیکولت کیست دیگه فک کن تا روز چهارده دیگه چهل پنجاه میشه که دیگ نمتونه تخمک ازاد کنه مگه چند قرص خوردی وچجو خوردی؟؟؟