2777
2789
مثلا اگه یبار امتحانت کنه ببینه من چجوریم ولی بعدش کلی معذرت خواهی کنه

نه مطمئن باش بعدا که فهمیده ناراحت شدی گفته خواستم امتحانت کنم  . در واقع خواسته مسیرو باز کنه که دیده بن بسته بهونه ی بیخود تراشیده 

ساده#‍ ‍ نباشیم#

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مردایی که در مورد ایندشونخیلی حرف از بچه میزنن و بچه دوس دارن طبیعتا خیلی عاشق زنشون میشن اول

واقعا؟؟؟؟ البته من اینو زیاد شنیدم کسی ک بچشو خیلی بخاد زنشم همونقدر دوس داره و میخاد

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

شوهر من 😐😍

دیدم قبلا دیدمش اصلا به هیچ کسی نگاه نمیکنه به هیچ کسی راست نمیگه تمام حرفاشو به من میزنه کلا برا بقیه یخه یخه یخه اما پیش من نه یک درصد غرور هم نداره روم حساسه روش حساسم خوشش میاد فقط برا خوشحالی من تلاش میکنه بدونه یه چیزی اذیتم میکنه تا نابودش نکنه ول نمیکنه همه جوره مراقبه همیشه هم بهم میگه خیانت و دروغ خط قرمز زندگیمون میشه 

خیلی چیزا هست که بهم ثابت کرده خیلی دوسم داره و مرد زندگیه حالا اینارو هم اگه کسی داشته باشه فک کنم بشه روش حساب باز کنی

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
دقیقااا

دقیقا اا خیلی باهاش موافقم 

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑
مثلا اگه یبار امتحانت کنه ببینه من چجوریم ولی بعدش کلی معذرت خواهی کنه

امتحان ینی چی

ینی حرف رابطه بزنه

بعد بگ امتحانت کردم؟

دروغه باور نکن

دیده تو پا نمیدی گفته امتحانت کردم 

الان اکثرا رابطه میخام دنبال ازدواج کم میرن عزیزم

واقعا؟؟؟؟ البته من اینو زیاد شنیدم کسی ک بچشو خیلی بخاد زنشم همونقدر دوس داره و میخاد

اره مردایی که بچه دوس ندارن اکثرا مسئولیت پذیر و اهل خانواده نیستن

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

مردایی که در هر حال حتی تو اوج مشغله هاشونم برات وقت میذارن... هواتو دارن... نمیذارن ناراحت شی... البته خودتم خیلی دخیلی رو موندنش... باید خیلی خوب باشی براش

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نه مطمئن باش بعدا که فهمیده ناراحت شدی گفته خواستم امتحانت کنم  . در واقع خواسته مسیرو باز کنه ...

نگفت میخواسته امتحانم کنه فقط حرفی که زد بعدش کلی معذرت خواهی کرد اخه تاحالا ازش چیزی ندیدم اصلا مجبورم نمیکنه کاری کنم هرچی میگم قبول میکنه

امتحان ینی چی ینی حرف رابطه بزنه بعد بگ امتحانت کردم؟ دروغه باور نکن دیده تو پا نمیدی گفته امتحا ...

نگفت امتحانم کرده من خودم حدس میزنم بعد اخه کلی معذرت خواهی کرد

اره مردایی که بچه دوس ندارن اکثرا مسئولیت پذیر و اهل خانواده نیستن

پ فک کنم شوهر من خیلی مسئولیت پذیره هی میگ سه قلو 😅😂😂😂

نگفت امتحانم کرده من خودم حدس میزنم بعد اخه کلی معذرت خواهی کرد

چی گف دقیقا؟

ازت خاست؟ توام گفتی نه

بعد معذرت خاهی کرد؟

خب همینه دیگ دوباره یمدت دیگ میگ باز تو میگی نه

دفه بعد میگ اگ بگی نه میگ من تورومیخامو ما مال همیم منم یسری نیاز دارم و....

کسی ک حتی اسمشم بیاره بدرد نمیخوره خیالت راحت

۱.مردهایی که به سن رشد کامل عقلی رسیده باشن(یعنی هنوز فکر نکنن هر گلی یه بویی داره)

۲.مردهایی که دستشون تو جیب خودشون باشه.

۳.اگه روزی بهش بگی که مجبوری بری اون ور دنیا،بدون لحظه یی فکر،بگن که باهات میان

۴.از اینکه شما بدونی که رمز گوشیش چیه ،نترسه

۵.روی لباس پوشیدن و ظاهرت حساس باشه و توی مهمونی و جمع دوستا باهات بیشترمهربون باشه و حواسش به تو باشه،

۶.تموم کیف های دنیا رو با تو بخواد.

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
شوهر من 😐😍 دیدم قبلا دیدمش اصلا به هیچ کسی نگاه نمیکنه به هیچ کسی راست نمیگه تمام حرفاشو به من می ...

خب دقیقا همه اینارو داره فقط چون یبار جواب خواستگاریشو رد کردم و ازدواج کردم الانم که جداشدم گفت باید ازت مطمئن بشم دیگه ولم نمیکنی

پ فک کنم شوهر من خیلی مسئولیت پذیره هی میگ سه قلو 😅😂😂😂

این ینی اول تورو دوس داره

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.