2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته به دنیا اومده؟ 

۳۰ هفته و۵ روز به دنیا اومدن درست الان شش ماهشون تموم شده ولی میخواستم بدونم مامانایی که تجربشو داشتن بچه هاشون کی نشستن وراه افتادن

خدا خیلی مهربونه اونقدی که نمیدونم چقد فراتر از تصور ....دوستت دارم خدا جونم

خیلی زود وزن میگیرن و بزرگ میشن مثل همه بچه های نرمال. پسرم هفته سی و سه اومد, اون قدر زود بزرگ شد که نگو. فقط معاینه چشم باید ببری بچه هات رو و اکو قلب. میدونی که؟ 

هفت بار افتادی, هشت بار برخیز

برا نشستن زوده ها پسر من  ۹ ماهه دنیا اومده   اونم الان ۶ ماهشه ولی نمیشینه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
خواهرم بچه هاش نارس بودن یکیش ۲۵ هفته یکیشم ۳۵ هفته. حالا سوالی داری بگو گلم

کی نشستن وراه افتادن الان چن سالشونه

خواهرم بچه هاش نارس بودن یکیش ۲۵ هفته یکیشم ۳۵ هفته. حالا سوالی داری بگو گلم

اوني ك ٢٥ هفته بود دختر عزيزم؟

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
خیلی زود وزن میگیرن و بزرگ میشن مثل همه بچه های نرمال. پسرم هفته سی و سه اومد, اون قدر زود بزرگ شد ک ...

آره همشونو بردم هم واسه چشم هم اکو قلب و سونو از مغز و لگن همشو ن خوب بودن 

پسراولم که هفته سی و سه به دنیا اومد خیلی زود راه افتاد و قل خورد, دومی که هفته سی و پنج بود تا هفت ماهگی قل نخورد, اما الان نرماله. این راه افتادن و نشستن خیلی رنج زیادی داره. نگران نباش

هفت بار افتادی, هشت بار برخیز