2777
2789
عنوان

چطور برخورد کنم با این اقا

197 بازدید | 12 پست

دختر خالم با یه پسر جوانی تو اینستا اشنا شده دختر خالم همیشه تو کاراش از من مشورت میگیره من بهش گفتم ب سادگی به هرکسی اعتماد نکن ولی این دفعه اصلن متوهم شده داره دلبستع میشه این دختر هفده سالشه و اون پسره بیست هفت سال . حالا من اصرار کردم بگدار اول من با اون پسر صحبت کنم ببینم چجوریه ب عنوان خواهر بزرگتر حالا رفتم تو پیجش عکساش همهه موجه بود خیلی بنطر سنگین متین میاد ولی نمیدونم برم بهش پیام بدم چجوری شرکع کنم چی بگم نمیدونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خودت چند سالته ریش سفید.  اونجوری که تو گفتی بزار اول من برم یعنی خیلی بلتی 😂 خودت اومدی اینجا میپرسی 🤣🤣

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
میخوام بگم اگر قصدش دوستی ک با این دختره باری نکنه اگر نه ک بفهمم چی میحواد واینکه نمیدونم چطور برم ...

نه پس ،قصد قربت الی الله داره

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
تو خودت چند سالته ریش سفید.  اونجوری که تو گفتی بزار اول من برم یعنی خیلی بلتی 😂 خودت اومدی ای ...

نه خوب من بزرگترم من دهه هفتادیم و دختر خالم ده هشتادی گودزیلا