2777
2789
عنوان

یکی هی بهم زنگ می زد بیاد بگم چی شد

271 بازدید | 15 پست

سلام دیشب ساعته یک نیمه شب یکی زنگ زد حالا من همیشه گوشیم سایلنته گوشیم صداش باز بود تا اخر سریع بلند شدم قطعش کردم پیش شمارش +252بود امروزم دو بار بهم زنگ زد ولی هر بار باهمون پیش شماره ولی شمارش فرق می کرد یه بارشو برداشتم تا گفتم الوقطع کرد به همسرم گفتم ببین شماره کجاست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم گفت اصلا شپاره ایران نیست رفت کلی بالا پایین کرد گفت پیش شماره سومالیه    

دیشب تو یه تاپیک دیگه هم گفتم. از این شماره ها به منم زنگ میزنن. اخبار گفت از کشورهای دور تک زنگ میزنن فقط شما زنگ نزن که بزنی کلی قبض برات میاد

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

شانسو بببن توروخدا برا بقیه از کالیفرنیا و لندن و کانادا زنگ میزنن برا تو از سومالی😑

بچه کع بودم تو مدرسه بغل دستیم صدتومن گم کرده بود گریه میکرد دلم سوخت صدتومن هفتگیمو یواشکی از کیفم درآوردم انداختم زیر..معلم بعدکلاس منو نگه داشت بهم گفت دیدم پولشو از تو کیفت درآوردی انداختی زیرمیز..هر چقد توضیح دادم باورش نشد..بغل دستیم جاشو عوض کرد..همه م بهم گفتن دزد..:)