mamiayandeh مدیر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 عنوان اقدامی های بیااان از فانتزی هاشون بگم | مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 49 پست سلام اول خودم میگم. همش حس میکنم حامله ام هوس دارم..هرجام میرم لباس نینی میبنم دست میزنم قیمت میکنم😶 خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی 1398/08/11 | 20:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamiayandeh مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 چند سالته؟ ۲۰ خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
mamiayandeh مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 اخه من ۱۵ روز درد پریودی داشتم تستامم منفی بود ب اصرار شوهرم اقدام کردم وگرنه من هنوز بچه نم ... چند ساله ازدواج کردی. بچه خیلی خوبه شیرینیه زندگیه خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
tahmime عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 8378 چند ساله ازدواج کردی. بچه خیلی خوبه شیرینیه زندگیه ۳ماهه کلازوده شوهرم خیلی عشق بچه اس مخصوصا دخترااینقدباحسرت ب بچه ها نگاه میکنه انگار سی ساله ازدواج کردیم منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام... باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
لواششک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 18140 من وشوهرمم همینطور از نامزدی حرف میزدیم. الانم که شبا میاد سرشو میذاره روشکمم با نینی حرف میزنه جیگر ... الهیییی❤❤ایشالا این یکی برات بمونه و سالم بغلش بگیری 💏"You & me 💕make a wonderful "We
mamiayandeh مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 فرصت داری حالا ان شاالله بزودی باردارشی من بچه دوم میخوام به سلااامتی. میدونم ولی من عجولم خیلی ام عجولم. فامیلای شوهر بعد من ازدواج کردن الان بچه هاشون بغلشونه. میفهمم که شوهرم اونارو میبینه ناراحت میشه خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
mamiayandeh مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 الهیییی❤❤ ایشالا این یکی برات بمونه و سالم بغلش بگیری دعا کن باشه. این پری نیاااد. من حامله باااشم. کلی برنامه دارم تازه تولد شوهرمم هست میخوام بیبی مثبت باشه بهش کادو بدم. ایییی خدا ینی میشه❤ خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
mamiayandeh مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 دست رو دلم نزار ک خونه 🙁 عزیزززم. درکت میکنم. بیبی زدی یا ن خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
mamiayandeh مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 سلام آی ام اقدامی سلااام خسته نباشی خداقوت پهلوان. چند وقته اقدامی خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
mamiayandeh مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 همش توهم حالت تهوع دارم😂 منم همش هوس میکنم 😂😂😂😂 تازه شکمم میگره ول میکنه.همش با خودم میگم قربووونت برم من ناز مامان. ❤❤❤❤😂 خیلی دوس دارم این ماه بیبی مثبت بشه دعا کن واسم. خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
mamiayandeh مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 من که دیگه بعد این همه انتظار ودوسقط هیچ فانتزی ندارم فقط منتظر معجزه ام😔😔😔 عزیزززم من یه دونه سقط کردم واسه چی سقط شدن. انشالله که به زودی زود مامانی خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
لواششک عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 18140 دعا کن باشه. این پری نیاااد. من حامله باااشم. کلی برنامه دارم تازه تولد شوهرمم هست میخوام بیبی مثبت& ... ایشالا😍😍😍اگه مثبت بود منو تگ کن ذوق کنم برات😍😁 💏"You & me 💕make a wonderful "We
mamiayandeh مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 ایشالا😍😍😍 اگه مثبت بود منو تگ کن ذوق کنم برات😍😁 چششم عزیزم حتمااا خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
mamiayandeh مدیر استارتر عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 940 ۳ماهه کلا زوده شوهرم خیلی عشق بچه اس مخصوصا دخترا اینقدباحسرت ب بچه ها نگاه میکنه انگار سی ساله از ... نه خب زوده فعلا واسه شما. یه چندماه دیگه هم صبر کن. یه سال بشه. خدا جوونم میدونم که این ماه منم حامله ام از همین الان شکررررت. قول میدم ازش خوب مراقبت کنم. دوستای گلم واسم صلوات بفرستین مرسییی
mahshid0938 عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 998 س---من هم یه عدد اقدامیم---خیلی دلم نینی می خواد---به خدا گفتم یه فرشته بهم بده قول میدم مادر خوبی باشم برام دعا کنید خدابه منم نی نی بده😍😍😍