2777
2789
عنوان

پذیرایی مولودی❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8847 بازدید | 34 پست
مهمونم کم نیست بعد اصلا فامیلامونم نمیدن تومولودی میوه بگیرم بایدحتما۳مدل باشه

خب نگیر مجبوری

اش رشته بده اسی ارزونتر از شله زرده

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لواشک پذیرایی بریز قاطی شکلاتات و تخمه هم بخر بسته بندی کوچیک کن و درشون رو منگنه کن دوغ و بامیه یا گوشفیلم خوبه همش کم هزینس

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

ببین شیرکاکایو هم باید هزینه لیوان یه بار مصرف و شیر و شکر و کاکایو کنی..به نظرت به جای این نفری یه موز بدی بهتر نیست؟ ....به نظر من شیرینی دانمارکی و موز و نارنگی...شکلاتم که میدی خانوم جلسه ای میپاشه🤣🤣🤣

خب نگیر مجبوری اش رشته بده اسی ارزونتر از شله زرده

اصلابه خاطر قیمتشم نیست شبش قرلره واسه دخترم تولد بگیرم بالاخره باید میوه روبگیزم

مسئله اینه طرف ما اصلا میوه نمیدن تومولودی وروضه خیلی سنگینش نمیکنن که هرکس خاست بتونه برگزارکنه

امضا ندارم انگشت میزنم☝
لواشک پذیرایی بریز قاطی شکلاتات و تخمه هم بخر بسته بندی کوچیک کن و درشون رو منگنه کن دوغ و بامیه یا ...

اره لواشک میخام بگیرم ولی دوغ وگوشفیلو اینا تاحالانخوردیم بعیدم میدونم بتونیم بخوریم😅

امضا ندارم انگشت میزنم☝
اره لواشک میخام بگیرم ولی دوغ وگوشفیلو اینا تاحالانخوردیم بعیدم میدونم بتونیم بخوریم😅

اصفهان واسه دوغ و گوشفیل سرو دست میشکنن😂😂😂

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
ببین شیرکاکایو هم باید هزینه لیوان یه بار مصرف و شیر و شکر و کاکایو کنی..به نظرت به جای این نفری یه ...

ببین نوشیدنی که باید باشه حالا چه میوه باشه چه نباشه یاشیرکاکائو یا آب میوه 

امضا ندارم انگشت میزنم☝
نظر منم بیشتر کیک و آبمیوست پذیرایی کردنش راحتره البته اگه از نظر هزینه مشکلی نیست

نه هزینه اینکه خیلی نمیشه منم میگفتم یا ابمیوه وکیک یا شیرکاکائو وکیک

امضا ندارم انگشت میزنم☝