2777
2789
عنوان

بی توجهی همسرم

179 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها

خیلی دلم پره به هیشکی نمیتونم حرفامو بگم ولی خوشحالم اینجا کسی نمیشناستم میتونم حرف بزنم دلم از بی توجهی های همسرم پره من خیلی احساسیم ولی اون خیلی سرده البته فقط تو روابط عاطفی نه ج ن س ی

بعضی وقتا دلم واسه خودم میسوزه که هرگز فکرشم نمیکردم اینجوری احساسم لگد مال بشه...برام وقت نمیذاره به ندرت اونم با کلی دعوا و قهر میبرتم بیرون بیشتر وقتا باهاش حرف میزنم که منو بغل کنه...چون خودم شاغلم اون برام لباس نمیخره یعنی باهم بازار هم نمیریم... ببخشید بچه ها ادامه بدم باید تا چندروز همینجوری بنویسم تمومی نداره سرتونو به درد آوردم شرمنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمنم همینطوره دقیقا نزدیک هشت ساله ازدواج کردیم درست نشد ک نشد😃

منم دیگ تصمیم گرفتم خودمو با یچهام سرگرم کنم خودم برم بیرون خودم برم خرید 😀دیگ عادت کردم ناراحت نیستم باشوهرمم مشکل ندارم

دنیای قشنگیست... اما به ما چه!!!!    
شوهرمنم همینطوره دقیقا نزدیک هشت ساله ازدواج کردیم درست نشد ک نشد😃 منم دیگ تصمیم گرفتم خودمو با یچ ...

منم گاهی وقتا بی خیال میخوام بشم ولی کلش به دوروزم ختم نمیشه یعنی نمیتونم بچه هم نداریم 

منم گاهی وقتا بی خیال میخوام بشم ولی کلش به دوروزم ختم نمیشه یعنی نمیتونم بچه هم نداریم 

دیگ وقتی شوهرامون اینجوری ان باید از وابستگی در بیاییم خودمون تنها حال خودمونو خوب کنیم💪

دنیای قشنگیست... اما به ما چه!!!!    
دیگ وقتی شوهرامون اینجوری ان باید از وابستگی در بیاییم خودمون تنها حال خودمونو خوب کنیم💪

مگه میشه؟؟؟؟؟‌پس چرا ازدواج کردیم؟؟؟؟‌

خیلی وقتا دلم میخواد برگردم به روزای مجردیم ولی نمیشه....