2777
2789

با سلام یه دختر ۵ ساله دارم که سال اینده میره کلاس اول ، امسال هم تصمیم دارم برا فرزند بعدیم اقدام کنم ، درضمن میخوام بعد از چند سال شروع کنم برای کنکور ارشد بخونم و البته با تغییر رشته ، همزمان نقاشی با پاستل گچی و ساز سنتور رو هم کار میکنم، خیلی ادم منظم و فعالی هستم و به تمیز و مرتب بودن خونه خیلی اهمیت میدم و میترسم با اومدن بچه بعدیم تمام برنامه هام از هم بپاشه ، همسرم خیلی به داشتن فرزند بعدی اصرار داره و البته با توجه به شغلش و کم حوصلگیش برای بچه نمیتونه خیلی کمک حالم باشه ، چکار کنم ؟؟؟ هم من و هم همسرم۳۲ سالمونه ، و خیلی وقته میخوام درسموبخونم ولی هر بار به خاطر مسئولیت کارهای خونه و دخترم به تعویق افتاده و نمیخوام بیشتر از این طول بکشه. البته میخوام از الان برای ارشد ۱۴۰۰ بخونم و اماده بشم .خواهش میکنم اگه کسی این شرایط رو داشته و نظری داره راهنمایی کنه

بنظرم بذار گیرت بیاد 

چون یکی داشته دومی برات راحت تره 

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارشد بگیر بعد اقدام کن سنتون بالا نیست که درس خوندن با بچه خیلی سخته به خصوص اگر کمک نداشته باشی

اینکه درس خوندن با بچه سخته همین منو میترسونه به خصوص که کارهای دیگه هم میکنم ... بهم میگن اگه بچه دار بشی تا سه سال به هیچی نمیرسی چون دو تا هم داری و کارهای مدرسه و کنار اومدن اون یکی با بچه جدید هم هست 😭😭😭😭

یعنی واقعا دومی راحت تر از اولیه؟؟؟ از چه نظر؟؟؟

هم آشنا تری با حاملگی هم زیاد سختت نمیشه برا درس خوندن 

یکی از فامیلامون مثل شما شدن اون دوقلو داشت درسش هم خوند تا وقتی که درسش میخوند بچه هم بزرگتر شده بود راحت شد 

حالا بار هرحوری که خودتون صلاح میدونید همون درسته دو دل نکن خودتو⁦♥️⁩✨

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩
وای دمت گرم خدایی چجوری همت این کارا رو داری  منکه اصلا حوصله غذا درست کردنم ندارم

چرا همه از جمله شوهرم هم همینو بهم میگن؟ 😊😊😉 شوشو میگه عجب جونی داری ماشاالله ، نکنه نیروزا مصرف میکنی چیزی نمیگی!!!!!!!!😂😂😂با ۸ ساعت خواب در روز ۱۶ ساعت بی وقفه درحال تلاشم....😇😇😇 تهشم شب غش میکنم ، شوشو هم پشت درهای بسته ، با دنیا غم نشسته😂😂😂😂😂😂

هم آشنا تری با حاملگی هم زیاد سختت نمیشه برا درس خوندن  یکی از فامیلامون مثل شما شدن اون دوقلو ...

ممنونم از نظرت 😘😘اون فامیلتون نیستن تو نی نی سایت ، بتونم باهاشون صحبت کنم ؟؟؟

اینکه درس خوندن با بچه سخته همین منو میترسونه به خصوص که کارهای دیگه هم میکنم ... بهم میگن اگه بچه د ...

دقبقا من خودم تو دوره ارشد باردار شدم و به دلیل بارداری افتصاحی که داشتم یک سال مرخصی گرفتم سرکار که دیگه نتوستم برم خودم کشتم تونستم بعد ار یکسال یک ترمی که باقی مونده بود تموم کنم هنوزم نتونستم برگردم سرکار تا بزرگتر بشه بزارم مهد البته من هیچ کسی نداشتم که بتونم ده دقیقه بزارم پیشش تو اگر مادرت یا مادرشوهرت نزدیکت هستن شاید بتونی البته سخته

دقبقا من خودم تو دوره ارشد باردار شدم و به دلیل بارداری افتصاحی که داشتم یک سال مرخصی گرفتم سرکار که ...

عزیزم 😱😱😱 خیلی سختی کشیدی کاملا درک میکنم، بیچاره مامانا😩😩😩😩