2777
2789
عنوان

لطفا ی دقیقه برای تایپک من وقت بذارین شایدسردربیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بیار داخل سالن بزار دقیقا نور بخوره هواشم متعادل باشه عادت میکنه فقط نور خیلی مهمه 

توسالن زیادنور نیست ،اشپزخونه بذارم خراب نمیشه؟

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂

آب بیشتر بهش بده، مثلا سه روز یکبار به حدی که خاکش کاملا خیس بشه...

نور غیرمستقیم از پشت شیشه حتما بهش بخوره، تو سایه نباشه، تو آفتاب مستقیم هم نباشه.

توی راهرو نذار، این گل آپارتمانیه و باید توی خونه باشه، پشت پنجره یا توی پاسیو زیر نورگیر

آب بیشتر بهش بده، مثلا سه روز یکبار به حدی که خاکش کاملا خیس بشه... نور غیرمستقیم از پشت شیشه حتما ...

میارمش داخل پس.

خداکنه خراب نشه خیلی دوسش دارم

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂
اسمش فیکوس هست

یک نوع گیاه آپارتمانی هست که نیاز به نور کم داره نباید می زاشتیش راه پله 

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن
ن اتفاقااین گیاه نوردوسته.هیچ گیاهی با نورخراب نمیشه

خوب منم این رو می گم ولی طبق چیز هایی که تا الان مطالعه کردم گیاه های آپارتمانی نیاز کمی به نور دارن و اینم یجور گیاه آپارتمانی هست

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن