2777
2789
عنوان

صاحب خونه بدجنس

297 بازدید | 14 پست

خدایا هیچ کس مستاجرنباشه و گیر صاحب خونه بدجنس نیوفته  زته لوله های طرف شویش خرابه کابیناش از اول زنگ زده بوده هی اب میریزه بش زنگ زدم بیا درس کن ورداشته میگه وطیفه من نیس فوقش نصف هزینه رو میدم نمیدونم روچ حسابی این حرفومیزنه میگه میدونم ازاول خراب بود ولی نصف هزینه رو میدم دهزابگرم کنش اب میریزه بش میگم مگه نه اون خراب نبوده ب من چه وای ک دیوانه شدم ازدستش خیلی دارم حرص میخورم

بچه ها جون هرکسی دوست دارین واسه تاپیک اخرم گزارش بزنیدددد دعاتون میکنم ایشالا حاجت روا بشید 😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی رو درست نکن، باهاش هم حرف نزن، اگه مورد ضروری بود، به همسرت بگو که به شوهرش! بگه. بعد از تمام شدن موعد، برو یه جای دیگه رو اجاره کن

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی

برو بنگاهی ک قولنامه کردین از اون کمک بخواه 

باید روز اول قبل از تحویل همه رو جز بجز چک میکردی وسالم تحویل میگرفتی ...بعصی ها انصاف ندارن

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
مشکل اینه ک شوهرنداره

ما واسه اینکارا به صاحبخونه زنگ نمیزنیم ابگرمکنو خودتون نگاه کنید وقتی اب میده یه واشری چیزی خراب شده معمولا یه قطعه ایم داره جنس واشره سیاهه اندازه کف دسته اونم ممکنه خراب شده باشه.خودتون درست کنید ارزششو نداره

هیچی رو درست نکن، باهاش هم حرف نزن، اگه مورد ضروری بود، به همسرت بگو که به شوهرش! بگه. بعد از تمام ش ...

اوف من ک دلم میخاد زودتر تموم بشه ک برم ازاینجا وقتی اومدیم اینجا خونش اونقد کثیف بود ک نگو دخترش اومد فک کرد هودو عوص کردیم بش گفتم نه اونقد کثیف بوده تمیزش کزدم نویه الان دراین حد بود خونش فک کن

برو بنگاهی ک قولنامه کردین از اون کمک بخواه  باید روز اول قبل از تحویل همه رو جز بجز چک میکردی ...

واقعانم شوهرم اومده نگاه کرده ماهم ک باراولمون بود نمیدونستیم خیلی بی انصافه وقتی خودش میدونه وسایلاش خراب بوده همچی میکنه

ما واسه اینکارا به صاحبخونه زنگ نمیزنیم ابگرمکنو خودتون نگاه کنید وقتی اب میده یه واشری چیزی خراب شد ...

ابگرم کنو اره خب درس میشه زیاد خرجم نداره ولی ظرف شورکلا لوله ها خرابه زنگ زده کابینتاش ازبس اب اومده بود زنگ زده بود

ابگرم کنو اره خب درس میشه زیاد خرجم نداره ولی ظرف شورکلا لوله ها خرابه زنگ زده کابینتاش ازبس اب اومد ...

باید قبلش میگفتید حالاام قبول کن نصف هزینه رو بده و اول بگیر همینم بعدانمیده

باید قبلش میگفتید حالاام قبول کن نصف هزینه رو بده و اول بگیر همینم بعدانمیده

اخه ما قبلش گفتم خودش پشت گوش انداخته منم نمیتونم روچ حسابی باید نصفشو بدم شوهرم میگه کابینتو خالی کن ظرف یک بار مصرف زیرلوله بذار همینطوری ک تحویل داده تحویلش میدیم

اخه ما قبلش گفتم خودش پشت گوش انداخته منم نمیتونم روچ حسابی باید نصفشو بدم شوهرم میگه کابینتو خالی ک ...

شوهرتم راست میگه ولی اگه اتصالای ظرفشویی خرابه یه دست بخر ببند فعلا زندگی کن همینارو اخر ببند روش تحویلش بده چون خیلی سخته مدام باید اب خالی کنی