2777
2789

من از زمانيكه پريودم تموم شد صبحا كه بيدار ميشدم دماي بدنمو گرفتم كه هميشه روي 36.3 بود آمپول hcg زدم دو روز اول دماي بدنم همين بود ولي امروز صبح دماي بدنم شده بود 36.6 البته دو ماه قبل هم امتحان كرده بودم ولي به جزئيات دقت نكرده بودم، مثلا به زمان تزريق آمپول.(الان من 60 ساعته از تزريقم ميگذره ديروز ساعت 2 كيت تخمك گذاري زدم و ديدم هنوز تخمكم آزاد نشده و امروز بايد مجدد كيت بزنم ساعت 2)

ماه قبل دقيقا روزي كه قرار بود پريود بشم صبحش كه از خواب بيدار شدم ديدم دماي بدنم از 36.8 اومده روي 36.3 و حدس زدم پريود ميشم كه دقيقا ساعتاي 6-7 غروب همون روز پريود شدم.

ديدم جالبه گفتم به شما هم بگم شايد به دردتون بخوره.

ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر دقیق

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
اووووو انقد سخت نگیر خودتو درگیر نکن فکرتو ازاد کن خدا زود تر بهت نی نی میده عزیزم هر چی بیخیال تر ب ...

برام جالب بود گفتم امتحان كنم ببينم حقيقت داره يا نه

مامان منم ۲۸ سال پیش من رو با دمای بدن باردار شده البته دکترش بهش نشون داده😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
مامان منم ۲۸ سال پیش من رو با دمای بدن باردار شده البته دکترش بهش نشون داده😁😁😁

خيلي جالبه،حتما امتحان كنيد.

من قبلا تو این مطلب این موردو خونده بودم https://raadinahealth.com/1398/03/29/تعیین-زمان-تخمک-گذ ...

من طبق پريودي خودم دوشنبه تخمك گذاري ميكنم، البته اين ماه آمپول زدم، بايد ببينم درسته يا نه كيت هامم براتون ميذارم ببينيد