2777
2789
عنوان

برادر شوهر و جاری آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ایران نیستیم اینجا که بازار کارش عالیه از سال آخر   دانشجویی میتونیم کاراموزی  ...

اقا ایران نیستی یعنی جاری ات هم ایران نیست؟

اگه شما خارج هستین اونا ایران که دیگه برو حوش باش راحتی،دوری و دوستی

خب شما هم جای زیادی برای پیشرفت دارید و میتونید فرد موفقی بشید به نظرم استرستون بی مورده کسی هم با ح ...

اصلا موضوع حسادت نیس منظورم این بود اینا زن گرفتن من چه مار کنم روابطمون خوب باشه

عزیزم شما یک در میلیونی قبول کن ک خیلی کم پیشمیاد دوتا جاری خوب باشن حتما تو اطرافیانت دیدی

ما هم ۳تا جاری هستیم با هم دیگه خیلی خوبیم

من الان ۱۱ ساله ازدواج کردم خداروشکر تا حالا بینمون مشکلی نبوده 😃😃

خوشحال میشم پیجم 

عاقا یک‌کلام جاری فامیل نمیشه خودتو خسته نکن 😂

جاری#  

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ما هم ۳تا جاری هستیم با هم دیگه خیلی خوبیم من الان ۱۱ ساله ازدواج کردم خداروشکر تا حالا بینمون مشکل ...

حتما ارتباطتتون در حد سلام و خداحافظ بوده که رابططتون خوب مونده یا بوده وگرنه نمیشه با هم قاطی باشن و حرف و بحثی نباشه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
بابا حسادت اصلا مهم نیس منظورم حسادت ذاتی بود میگم یعنی چی کار کنم روابطمون خوب باشه؟  وقتی آد ...

عزیزم ما ۳تا جاری هستیم خیلی با هم خوبیم 

یادت باشه بد شوهر و خانواده ی شوهرو جلوی جاریت نگو 

احترامشون نگه دار .تا احترامت حفظ بشه

خوشحال میشم پیجم 
حتما ارتباطتتون در حد سلام و خداحافظ بوده که رابططتون خوب مونده یا بوده وگرنه نمیشه با هم قاطی باشن ...

برو قيمه تو بزار 😂

جانيارم ديگه همونكه گزارشمو زدين تركونوندينم نميبخشمتون 😖
برو قيمه تو بزار 😂

😂😂😂

ما هم ۳تا جاری هستیم با هم دیگه خیلی خوبیم من الان ۱۱ ساله ازدواج کردم خداروشکر تا حالا بینمون مشکل ...

عزیزم منم نمیگم غیر ممکنع اما خب ادم بهتره همیشه میانه باشه من ک خودم از جاریم خیری ندیدم بعد عقدم تو روم وایساد و بهم گفت از وقتی اومدی شوهرتو ازمون جدا کردی  دلخوشیمو گرفتی همش دنبال تهمت زدن بهم بود ک از چشم شوهرم بندازتم

از مهندسی پزشکی هم اخه آبی گرم نمیشه ، من خودم تقریبا باهات هم رشته ای ام و میدونم که کار و بارش چجو ...

رشته خيلي بالايي هستش؟ما يه فاميل داريم مهندسي پزشكي خوندن خيلي پز ميده همش ميگه پزشكم

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))
نه اونا هم اینجان همه باهمیم

اقا خدایی کار دیگه نداری

نشستی پاتم جاری ایمده ات رو گرفتی

بی خیال تو خوب باش زندگیتو بکن چی کار به برادرشوهرت داری

اون با هر کی بخواد ازدواج میکنه

سما سعی کن انسان درست و با سیاستی باشی یعنی ساده لوح نباشی و ...همین