2777
2789
عنوان

خانومانه

193 بازدید | 11 پست

دوستان من یازده روزه عقب انداختم علائم پری رو دارم اما خونریزیم شروع نشده هنوز

تست زدم منفی بوده ممکنه کیست باشه؟

یا الله یا مُحمَد(ص) یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتُحلکنی

احتمالا کیست داری

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم کیست داشت بهش دمنوش داد همه کیستاشو دفع کرد قشنگ ب چشم دید.

واقعنی؟؟؟؟داروش چجوری بود

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
اره گلم ممکنه.شماره ی ماما بهت میدم بهش پیام بده بهت کمک میکنه کارش عالیه.واتساپ بهش پیام بده الانم ...

واقعا جواب میده؟!!

واقعا جواب میده؟!!

اره بخدا من خواهرم جواب گرفت.دخترخالمم عفونت داشت ازش گرفت جواب گرفت والا.هرچی دارو خورده بودن جواب نگرفته بودن این دوروزه جواب داد گفت جواب نگرفتید پولتونو پس میدم اصلا

اره بخدا من خواهرم جواب گرفت.دخترخالمم عفونت داشت ازش گرفت جواب گرفت والا.هرچی دارو خورده بودن جواب ...

فردا باید برم سونو مطمئن شدم ازش راهنمایی میگیرم

فردا باید برم سونو مطمئن شدم ازش راهنمایی میگیرم

به نظرم اول دمنوشارو بگیر بخور بعد برو سونو.این گیاها کلا هرمشکلی باشه حل میکنه ضرری هم نداره.نخوایی هزینه سونو بیخودی بدی.دوروز دمنوشارو مصرف کن بعد اگر نتیجه نگرفتی برو سونوگرافی

به نظرم اول دمنوشارو بگیر بخور بعد برو سونو.این گیاها کلا هرمشکلی باشه حل میکنه ضرری هم نداره.نخوایی ...

این سونو رو از نوجوانی باید میرفتم و پشت گوش انداختم