یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میشه تجربتون رو بگین ؟ چیکار کنم دیگه ..شما بچتون زردی داشت ؟ کی خوب شد؟
بله عزیزم داشت.الان یکسال و پنج ماهشه.روز دوم بعد تولد زردی شدیدی گرفت و بستری شد۲روز بعدشم تو خونه دستگاه گرفتیم ولی تا پایان دوماهگی زردی تو چشماش و پوستش کاملا مشخص بود.فقط باید خوراکی های خنک بخوری که شیر میخوره زردیش بره کم کم.نگران نباش دیگه خطری نداره
برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
عزیزم پسره منم تا چهل روزگی زرد بود . برای من که آب انار جواب داد. یه هفته آب انار خوردم بچه رنگ و روش سفید شد. فقط حواست باشه یبوست میاره من چون هم زمان شربت ملین میخوردم مشکلی نداشتم
منم بچم بستری شد وقتی مرخصش کردیم کاملا خوب شده بود دوباره زرد شد حجامتم حتی بردمش اما بازم چهرش و چ ...
غصه نخور.منم اینقدر غصه خوردم و گریه کردم ولی الان میبینم اصلا چیز خطرناکی نبوده که من خودمو کشتم. دختر من رنگ لبو بود از شدت زردی الان خوبه😊دختر گل خودتم خوب خوب میشه🙂❤
خدا حفظش کنه برات😘😘😘😘نگران نباش زیادم زرد نیست.فقط مرتب خنکی بخور.برگه هلو بخور.خاکشیر بخور. یه دونه هایی هست شبیه تخم شربتی ولی تخم شربتی نیست اصفهانی ها بهش میگن اسبرزه از اونها از عطاری بخر و بخور.من به دخترم آب لیمو شیرین دادم.چند روز روزی یه قاشق چایخوری.خیلی ها مخالف هستن ولی دکتر متخصص اطفال تایید کرد که بهش دادم.عالیییی بود.خودتم لیموشیرین زیاد بخور