2777
2789

سهه روزه دور کردمم پری نشدمم 

قرص متفورمین هم میخوردممم

یباره از دستموون در رفت همون اوایل پاک شدنم قرص اورژانسیی از اونا ک دوتا باهم هست خوردممم

یبار دیگ ک خورده بودم روز بعدش سریع پریود شدمم ولیی اینوو نشدم دیگ فراموش کردممم 

الان ک سه روز عقب افتادمم میبینممم ایییییی واییی چرا منننن همون موقع پری نشدممم

خلاصههه امرووز بی بی چک زدممم اصلاا هیچ خطی نشون ندادد😭😭😭

دیگ کسی نبود برام بخره

امروز صبح گلاب ب روتون استفراغ کردم و سه باز شیکمم رفت اسهالی خراب 

چیکارررر کنم بنظرتون حاملمممم ؟؟؟

اخه دوتا بچه پشت سر همی دارمم 😭

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالله اگه باردار باشی باید بگم رحم نیست که جاروبرقیه

دومیمم ناخواستههه بودهه تنبلی تخمدان هم دارم برای همین متفورمین میخوردم ک هم تنبلیم رفع بشه هم کیست هام 

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 

فکککک نکنممممم

بازممممم بروووووو دکتررررررر براتتتتتتت یهههههه آزمایشششششش بنویسههههه

شایددددد حاملهههه باشیی شایدممم نهه

ولیییی دکتررر کههه بریی خیالتت راحتت میشههه عزیزمم

دوستتون دارم 💕

الان بچه میخاستی؟چرا اورژانسی خوردی؟متفورمین واسه چی بهت داد

نه بچه نمیخواسم متفورمین برای تنبلی تخمدانم و هم اضافه وزنم بهم داد چون کیست ریز هم دارم گفت باید وزن کم کنم

احتمالا هورمونات بهم ریخته قرص اوژانسی رو نباید زیاد بخوری میگن در سال کی مجاز هست

تو این سال اولین باره خوردم 

یبار دیگ‌خورده بودم دوسال پیشش

فکککک نکنممممم بازممممم بروووووو دکتررررررر براتتتتتتت یهههههه آزمایشششششش بنویسههههه شایددددد حام ...

خدا از زبونت بشنووووه اگ تا چند روز دیگ نشدم میرمم حتما

خب اورژانسی خوردی حامله نمیشی.پریت نامنطم میشه فقط 

من واسه همین مطمعن بودم ولی امروز ک این علایم ها رو‌دیدم چند تا سرچ زدمم دیدم خیلیاا با قرص اورژانسیی حامله شدن ترسیدمممم 

تو این سال اولین باره خوردم  یبار دیگ‌خورده بودم دوسال پیشش

اهان من فکردم دوبار خوردین اشتباه شد ببخشید

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️