2789
عنوان

کمک میخوام در رابطه با رفتار همسرم

344 بازدید | 28 پست

هیچ مردی بی عیب نیست همسرم تاریخ ها رو یادش نمیمونه

نمونه اش امروز تولدم رو یادش نبود و نیست

تاپیک نزدم تبریک بگید

میخوام بپرسم ب نظرتون چ جور ب روش بیارم

اصلا کِی بهش بگم

این در حالیه میدونست این تولدم خیلی برام مهم بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مث شوهرتم شوهرم مث تو

تورخدا کاریش نداشته باش دست خودش نیست😭

من همیشه به دوستام و بقیه مسیپارم تاریخارو😞ولی میتونی بهش از عفته قبل بگی

من شوهرم مثلا از یکی‌دوهقته قبل یحوری بهم میفهمونه

مثلا میکه اینارو برای تولد من میخواستی بگیری

یا مثلا سالکرد ازدواجمون اینطوری کن (مثلا اینطوری برقص)میخواد بهم یاداوری کنه به بهونه های مختلف یه جیزی میپرونه😑

بهش بگو میخوام وقتی تولدم شد جشن بگیریم و .... شاید یه مشکلی پیش اومده اینو بگی شاید یادش بیاد 

یاهم که بهش بگو چیو فراموش کرده و قهر کن بزار براش عبرت بشه تا دیگه فراموش نکنه وبرات بهترین کادورو بگیره

چرا مهم بوده؟

ب خاطر این ک تو این13سال ی بارم تبریک نگفت چنئ وقته با هم دعوایی هستیم سر رفتارهای مادرش به همسرم گفته بوودم اگه ب ات مهم بودم تولدم رو یه بار  تبریک میگفتی گفت مهمی امسال بهت ثابت میشه

الان ثابت شد ک مهم نیستم

اولا ک تولدت و سالگرد ازدواجم یکیه مبارکمون😂😂😂😂بعدم خیلیا تو فازش نیسن فقط اعصاب خودتو خورد میکن ...

سالی ی تاریخ رو تو ذهنش نگه داره خیلیه من یک زنم ک ب خاطر همسرم وزندگیم از خیلی چیزها گذشتم با گرفتن ی شاخه گل یا گفتن ی جمله تبریک تو روز تولدم میتونه این عشق و فداکاری رو صد برابر تو من تحریک کنه ک نمیکنه پس من برای کی باید مهم باشم 

بعضیا مشغله ی ذهنیشون زیاده و یادشون نمیمونه.میتونی از 10 روز قبل درباره تولدت باهاش صحبت کنی.مثلا بگی میخوایی جشن بگیری یا میخوایی کجا برین و از برنامه های اون روزت بهش بگو

در انتظار گودو
من مث شوهرتم شوهرم مث تو تورخدا کاریش نداشته باش دست خودش نیست😭 من همیشه به دوستام و بقیه مسیپارم ...

هیچ وقت نمیام بهش بگم برام فلان کار رو کن پیشش هیچی ندارم حدااقل غرورم رو حفظ کنم

مطمئن باش شوهرت از این موضوع ناراحته و دلگیر

پیشنهاد میدم از برنامه ی یادآور  گوشیتون جهت یادآوری مناسبتها استفاده کنید

بهش بگو میخوام وقتی تولدم شد جشن بگیریم و .... شاید یه مشکلی پیش اومده اینو بگی شاید یادش بیاد  ...

ببین 13سال 26مورد مختلف براش جشن گرفتم( تولد و سالگرد عروسی )از بس خنگم ب خدا.

ولی ایشون دیگه سنگ تموم گذاشته 

فقط ی بار اونم نه سال پیش رفتیم سیم کارت بخریم کپی شناسنامه میخواستن منم ارائه دادم خانومه گفت اع فردا تولدتونه مبارک باشه همسرم هم فهمید گفت همین سیم کارت کادوی تولدت فقط همین 

هیچ وقت نمیام بهش بگم برام فلان کار رو کن پیشش هیچی ندارم حدااقل غرورم رو حفظ کنم مطمئن باش شوهر ...

نه دلگیر نیست چون همه کاری براش میکنم بی مناسبت 

فقط یادم میره مناسبتارپ حتا تولد خودمو

اگر دلگیر‌بود روزای مراسم بهترین کارارو برام نمیکرد

همیشه خیلیییی سوپرایزم میکنه

همه جی این مسایل نیست اخه منو و همسر شما خوبی های ذیکع ای هم داریم اینو بزارین پای فراموشی حالا به هرعلتی

من ناراختیتون رو درک میکنم ولی هرکسی یه بدی داره یه خوبی

بهش بگین ایرادی نداره

مثلا بگین امسال باید کادوی تولدم خیلی خاص باشه مگ ن😉

یا کیک نشون بدین بگین بنظرت کدومش‌بهتره برای این مناسبت سفارش بدم

من ک شوهرم اینکارارو میکنه اصلا هم ناراحتی نمیکنه

حتا میگه انقد خوبی داری و انقد همه جی تموم هستی برام ک  همین ک به زبون میاری و تبریکم میگی بهم  ازصد تا کادو بهتره

البته اینو روز مهندس کفت به شوهی گفتم عیجی‌برات نگرفتم ببخشید یادم نبود😀بعد رفتم براش کادوشو اوردم