2777
2789
عنوان

دروغ چرا ؟؟؟؟

179 بازدید | 14 پست

دروغ چرا !

راستش دلم یک ” مرد ” میخواهد

یک مرد واقعی . . .

منم دوست دارم با یکی روی برگ ها قدم بزنم و گوش هایم پر از نجواهای عاشقانه بشود ,

دوست دارم در شب های طولانی پاییز دلی دلواپسم شود

قلبی برایم بتپد و آغوشی در انتظارم باشد . . .

دوست دارم باران که بارید

دست مردانه اش را بگیرم و با هم شروع به دویدن کنیم ,

دوست دارم در برابر بادهای سهمگین بدن تنومندش پناهگاهم باشد . . .

تا کی باید بنشینم و عاشقانه های پاییزی دیگران را تماشا کنم ؟

دیگر بس است . . .

سلام برسون🤕🤕🖐🖐

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

چی شد دلت خواست؟؟؟منم دلم خواست

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خستم خیلی خسته 

برای چی؟؟؟

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
از تنهایی زیاد

منم مثل تو خسته شدم از بس خودمم و خودم ولی چاره چیه تا وقتی بلد نباشی درو باشی و دروغ بگی کسی سمتت هم نمییاد 

سلام چن وقته ک تو بورس هستین میشه راهنمایی کنین 

سلام چند ماهه که تو بورسم... خیلی خیلی خیلی راضیم...بعنوان شغل دوم و درامد اول محسوب میشه.... اولش برید سامانه سجام ثبتنام کنین کد رهگیری میگیرید بعدش با کد رهگیری برید دفتر کارگزاری شهرتون یا دفتر پیشخوان  واسه احرازهویت و تایید .... هرموقع تایید شدین بهتون کد بورسی میدن که با اون کد بورسی شروع به خرید و فروش سهام میکنین.... مبلغ سرمایه گذاری یا همون خرید سهام میتونین از 100 هزار تومان شروع کنین تا بالاتر .... ولی سعی کنین از پولی استفاده کنین که پس اندازتون باشه  ...... ولی قبل از خرید و فروش سهام اول کلاساشو برید که معمولا تو همون کارگزاری اگاه یا مفید برگزار میشه اگه هم واستون میسر نیست میتونین عضو کانال اموزشی بورس بشین که کانال های اموزشی و سایت های اموزشی در زمینه بورس زیاده ... ولی مهمتر اینکه با اطلاعات بالا شروع به خرید و فروش کنین ... خواستین سهامی بخرید یا بفروشید با افراد مجرب تو زمینه بورس مشورت کنید تا کم کم راه بیفتید بعدش خودتون با تجربه میشین و سیگنال تحلیل میکنین و سهام میخرید