2777
2789

چی شده 

حرف بزن تا سبک شی

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه کن یه فایل صوتی از امام زمان تو گوگل سرچ کن گوش بده ادم اروم میشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
نوشتم پست قبلی 6 ساله یکیو میخوام....اون منو نمیخواد....نمیتونممم فراموشش کنم.

دورت بگردم بعد از 6 سال فک نمیکنی دیگه واضح هست تکلیفت؟؟

خودت رو داری اذیت میکنی فقط..

مادرهمیشه یه حرفی بهم میزنن که فک میکنم درسترین حرفه..

میگه اگه پسری دختری رو بخاد برای داشتنش عجله میکنه که از دستش نده..

من درستی  این حرف رو  الان توی 30 سالگی خوب درک کردم

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
دورت بگردم بعد از 6 سال فک نمیکنی دیگه واضح هست تکلیفت؟؟ خودت رو داری اذیت میکنی فقط.. مادرهمیشه ی ...

نمیتونم بخدا

هزار بار از خدا خواستم مهرش از دلم بره، نامزد کردم حتی که ازدواج کنم قبل عقد زدم بهم....نمیتونم اصن به کسی جز اون فکر کنم....

منم خیلی دلم گرفته ی جورایی از رحمت خدا ناامیدم جدا شدم همسر سابقم ازدواج کرده و 😭😭

الهی بمیرم من واسه دلت...انشالله توام ازدواج میکنی یه ازدواج خوب و موفق....

دوسش داری هنوز؟

نمیتونم بخدا هزار بار از خدا خواستم مهرش از دلم بره، نامزد کردم حتی که ازدواج کنم قبل عقد زدم بهم.. ...

به جوونی خودت فکر کن و عمری که داره میگذره..

بعد یه زمانی پشت سرت رو نگاه میکنی حسرت نخوری عزیزم..

به جوونی خودت فکر کن و عمری که داره میگذره.. بعد یه زمانی پشت سرت رو نگاه میکنی حسرت نخوری عزیزم..

نمیدونم چرا اگه قسمتم نیست....فراموشش نمیکنم....

نامزدم خیلی پسر خوب و آقایی بود ولی نتونستم....