2777
2789
عنوان

خانمایی ک نوزاد دارین

182 بازدید | 8 پست

خانما بچم 5ماهشه قبلا تاصب میخوابید دوشبه همش بیدارمیشه دماغ و چشماشو میخارونه 

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین

پسرمنم اینطوره دکترگفت الرژی داره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم پنج ماهشه جدیدا این‌کارو میکنه . الکی هم گریه میکنه 

دوشبه خواب ندارم بچتون چن روز اینطور بود

خداجونم شکرت هزار بار شکرت بابت نی نی،، باارزش ترین هدیه رودادی.انشالله همه ی منتظرا دامنشون سبز شه آمین
چیکارکنیم 

بمن گفت عطراسپری بوی سرخکردنی مواد شوینده به بچه نخوره با قطره سدیم کلراید هم بینیشو تمیزکنم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
دوشبه خواب ندارم بچتون چن روز اینطور بود

پسرمن ٩ماهشه اونم دقيقاهمينجوري بودنصفه شب باجيغ بيدارميشدبعددكتركه بردم معاينه كردگفت هيچيش نيست داره اخلاقش عوض ميشه وبزرگ وبعدپسرااينجورينو...بعدخودبه خودخوب شد